fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Doru Anca foto

Biroul executiv a filialei PRM TURDA apreciaza in mod pozitiv prestatia Institutiei Primarului si a Consiliului Local pe perioada starii de URGENTA si pana in prezent. In toata aceasta perioada cu atentie deosebita s-au gestionat resursele bugetare aprobate de catre CONSILIUL LOCAL in anul 2019.

Atat sectiunea de functionare cat si cea de dezvoltare au avut un parcurs normal in contrast cu unele interventii ale unor formatiuni politice componente TOTUSI ale CL de diminuare a taxelor si impozitelor. Astfel salariile tuturor salariatiilor UAT au fost platite mai mult s-au continuat lucrarile de reparatii si investitii la nivelul municipiului nostru. Este usor sa facem interventii pentru BUGETUL LOCAL dar este greu de a intocmi acest Buget. La un buget consolidat de circa 340 mil taxele si impozitele locale nu reprezinta decat un procent de circa 10 la suta. Diferenta de circa 310 mil sunt fonduri guvernamentale sau fonduri externe atrase prin diferite si multe proiecte.

Asupra felului sau a transparentei in care se executa aceste proiecte sunt documente la nivelul Institutiei beneficiarului care se pot consulta.

Totodata, PRM TURDA aduce multumiri cetatenilor municipiului nostru care nu s-au lasat manipulati de propaganda preelectorala a unor formatiuni politice si au reusit sa isi achite toate datoriile catre BUGETUL LOCAL chiar in conditiile grele pe care le traverseaza intreg poporul nostru.

ing ANCA DORU - presedinte PRM TURDA consilier local, presedinte Comisia 1 Buget

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator