fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

51278354 2203070073046957 7514783992957108224 o

PMP Turda a luat la cunoștință despre inițiativa întreprinzătorilor locali din domeniul HoReCa, privind solicitarea acordării unor facilități fiscale, din mass media locală, consilierii PMP Turda neprimind adresa la care se face referire în comunicat (care s-ar fi trimis și către Consiliul Local Turda).

Așa că, menționăm pe această cale că susținem această inițiativă, având în vedere că domeniul HoReCa a fost serios (și încă mai este!) afectat de perioada de pandemie și suntem de acord cu ORICE facilitate fiscală permisă de legislație și care poate fi adoptată prin votul consilierilor locali.

Totodată, anunțăm faptul că PMP Turda susține reducerea taxelor și impozitelor locale pentru afacerile locale, din dorința de a stimula sectorul economic local, afectat de criza economică generată de pandemia prin care trecem. Vom avea prevăzute aceste reduceri în programul cu care vom câștiga Primăria Turda, la alegerile locale din acest an.

Din păcate, deși consilierii PMP Turda au solicitat votarea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2021, nici până la această dată executivul nu a dat curs acestei solicitări, probabil din încercarea de a amâna votarea acestora ”după alegeri”, pentru că nu se dorește ca propunerile PMP Turda să aibă succes, deși sunt dorite de cetățenii turdeni, de oamenii de afaceri din localitate și de societățile comerciale care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Turda. 

Vă reamintim că am fost singurul partid care în anul 2016 am candidat susținând reducerea impozitelor locale pe locuințe, pentru persoanele fizice, cu 20% (am prezentat și soluția legală în acest sens). De asemenea, am fost singurul partid local turdean care am reușit reducerea efectivă a acestui tip de impozit. E adevărat, având doar 3 consilieri locali din totalul de 21, nu am reușit să ducem reducerea până la capăt (practic, am reușit o reducere doar cu 50% din ceea ce ne-am propus). 

Însă, imediat după câștigarea alegerilor locale din acest an, printre primele proiecte de hotărâre care vor fi adoptate de noul Consiliu Local, rezultat în urma alegerilor, în care cu siguranță vom avea mult mai mulți consilieri care să susțină viitorul primar din partea PMP Turda, va fi și proiectul privind reducerea la minim a impozitelor locale pentru persoanele fizice și reducerea poverii fiscale pentru societățile comerciale (stabilirea taxelor și impozitelor locale pe anul 2021)! Avem soluțiile necesare!

Citește și:

Întreprinzătorii turdeni din sectorul HoReCa așteaptă unele facilități fiscale din partea administrației locale, după ce au fost afectați de pandemie

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator