fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

103965467 3171085399578748 2273705937491555537 n

Transparența publică înseamnă să fii deschis față de cetățean, atunci când nu ai nimic de ascuns! Vom publica toate contractele încheiate, facturile înregistrate și starea lor (achitate, neachitate etc). De asemenea, lunar vom publica date financiare despre starea bugetului local, respectiv venituri și cheltuieli.

De asemenea, vom face o hartă online, actualizată constant, care va cuprinde lucrările care se execută, în ce zonă/pe ce stradă cine le execută, care este durata lor de finalizare, care este valoarea lucrărilor și alte informații la care cetățenii au dreptul să aibă acces! Pentru că asta înseamnă o administrație locală transparentă! O administrație locală pe care o faci corect și nu ai nimic de ascuns! Din păcate, în acest moment turdenii nu au acces la astfel de informații, lucrările se execută haotic, iar detaliile lor sunt ascunse de ochii opiniei publice.

O altă secțiune online va cuprinde toate contractele de finanțare aflate în derulare (indiferent că sunt fonduri europene sau guvernamentale), cu starea financiară (bani accesați), starea lucrărilor (procent realizat), durata contractului etc.

Programul nostru electoral va conține detalii despre toate proiectele și toate acțiunile pe care le propunem turdenilor, cu care sperăm să primim votul lor de încredere! E timpul să punem toată Turda în Mișcare! Împreună punem Turda în Mișcare!

Ai o idee care crezi că poate ajuta Turda și turdenii?! Așteptăm să ne-o trimiți!

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate