fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

edu elite 10iulie

Avram Gal

Avram Gal, liderul ALDE Câmpia Turzii solicită public primarului Dorin Lojigan punerea la dispoziție de către municipalitate a unui teren pentru construcția unei case parohiale.

Cererea a fost făcută în contextul revenirii în oraș a preotului ortodox Rațiu Raul, care va sluji la parohia nr. 5 din Câmpia Turzii.

“Este imperativ necesar, să fim alături de Pr. Raul Rațiu, care împreună cu soția sa și cu cei doi copii ai acestora au nevoie de existența unei case parohiale. Menționez că parohia nr. 5 nu deține o astfel de casă. Solidaritatea trebuie să fie o răspundere comună pentru buna funcționare a unei comunități”, transmite liderul ALDE, Avram Gal.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Cristian · 12:56 09.06.2020
    Bravooo toti sunteti o apa si un pământ. Va dați cu biserica pentru voturi. Hai sa facem case pentru preoți ))) și spitalul se dărâma. Dc nu faceti case pentru cei din colonie sau de la 110 . Sunt famili cu 5 sau 6 copii fără casa. Dc nu faceti casa pentru ei? Câte biserici avem in campia turzii ? Câte spitale ? Ce faceti când se îmbolnăvește cineva drag vouă și mergeți in spital și vezi ce condiții sunt? Sau dumneavoastra mergeți la Biserica? Ați făcut biserici la tot colțul și ne mor cei dragi in spitale. Rușine sa va fie ca apelați la biserica pentru voturi. Eu lucrez 12 ore pe zi 6 zile pe șaptamana pt 16 milioane și sunt in chirie cu 2 copii și Ne descurcam. De ce trebuie sa le construiți casa pentru dansul?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator