m install
petlinii
nello construct

USR Turda se destramă, om cu om! Scandalul mocnește!

floris

Un fost membru USR Turda a anunțat că și-a dat demisia din partid și îi transmite președintelui Ciprian Rigman (foto stânga) că ”este o rușine pentru orașul Turda”. Mihai Cojocnean (foto dreapta), fost membru USR Turda, spune că ”deseară o să râdem cu toții de funcția lui”, dând de înțeles că s-a pus la cale debarcarea lui Ciprian Rigman de șa șefia organizației.

”Dragi prieteni,

Încerc sa fiu cât mai scurt și sa va informez ca am demisionat de la USR în urma cu 3 luni, neavând nici o implicare în scandalurile locale pe care USR TURDA le poarta în momentul de fata, și îmi pare bine ca am găsit înțelegere la președintele PMP Turda Adrian Nap explicându-i ca eu m-am plictisit de băieții ăștia încă de anul trecut. Îmi pare rău că s-a ajuns aici dar asa e naivitatea omului, și am demisionat realizând ca este o mizerie încă din timpul când ședințele de partid se anunțau prin „galerie la U” știu ca suna ciudat dar nu am nici o pretenție de la „politicieni” care au contribuit decisiv la distrugerea orașului. Din fericire ma bucur ca sunt pe drumul cel bun și îmi arat respectul pentru oamenii de buna credință, și prefer sa ma implic alături de persoane care merita. Am suportat umilința și am ales sa îmi vad de drumul meu – din păcate realizând ca unii atâta merita pe lumea asta.

P. S. Ii mulțumesc unei prietene/colege de la PLUS CLUJ pentru sprijinul acordat și voi reveni în curând intr-un proiect alături de oamenii care merita. Personal ii transmit președintelui USR TURDA ca este o rușine pentru orașul Turda și deseară o sa radem cu toții de funcția lui , a scris Mihai Cojocnean pe contul său.

USR Turda a fost implicat recent într-un alt scandal public, după ce președintele PMP Turda, Adrian Nap, a fost atacat într-un mod jignitor, atacul având girul președintelui Ciprian Rigman.

Citește și:

Scandalul momentului: Președintele USR Turda, Ciprian Rigman, susține jignirea competitorilor politici cu poze trucate!

Ciprian Rigman a beneficiat de sprijinul finanțatprului USR Turda, Emil Turdean, încă de pe vremea când era în PNL. Emil Turdean spunea despre Rigman că este singurul liberal ”frecventabil”. Ulterior, Rigman s-a ”transferat” la USR Turda și a devenit președintele organizației locale. Alături de el, s-au ”transferat” și o parte dintre liberalii ”nefrecventabili”. Care acum ar fi împotriva lui Rigman.

Tensiunile sunt foarte mari în USR Turda, iar surse din interior spun că ”nu se mai înțelege om cu om”. Într-un sondaj recent, USR s-a prăbușit în intenția de vot la Turda, iar mai mulți membrii acuză că Andrei Suciu este prea ”pătat” pentru a fi candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar.

cojocnean

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: