m install
petlinii
nello construct

Deputat Cristina Burciu: Investițiile în infrastructura de transport vor ușura accesul clujenilor spre Capitală și spre vestul țării

floris

În paralel cu măsurile de combatere a pandemiei noului coronavirus, Guvernul PNL a continuat și proiectele de dezvoltare a țării. Unul dintre obiectivele prioritare ale Executivului este realizarea de investiții masive în dezvoltarea infrastructurii de transport. Nu doar că a ținut deschise șantierele deja existente, dar a deschis și noi fronturi de lucru, pe 70 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres.

Astfel, au început lucrările propriu-zise ale Autostrăzii Sibiu-Pitești, cu deschiderea șantierului tronsonului 1, Sibiu-Boița. De asemenea, recent a fost semnat și contractul pentru secțiunea 5 a autostrăzii Sibiu-Pitești, respectiv tronsonul Curtea de Argeș-Pitești. 

Demararea lucrărilor și intrarea lor în linie dreaptă pentru toate tronsoanele autostrăzii demonstrează fără echivoc că guvernul liberal este preocupat de îmbunătățirea infrastructurii de transport a României, și, implicit, de majorarea gradului de confort al populației. În foarte scurt timp, guvernul urmează să primească și aprobarea Comisiei Europene pentru finanțarea tronsoanelor 1, 4 și 5 ale autostrăzii Sibiu-Pitești, așteptată de toți românii de 30 de ani. Îmbucurător este faptul că în doar o lună și jumătate constructorul tronsonului Sibiu-Boița a reușit să depășească stadiul fizic de execuție de 7%, fapt ce ne dă speranțe că investiția va decurge conform proiectului, fără sincope procedurale.

În paralel, se continuă lucrările la loturile 1 și 2 ale autostrăzii Sebeș-Turda, care ar fi trebuit să fie finalizate în urmă cu doi ani.  Responsabilii guvernamentali au solicitat constructorilor mobilizare și seriozitate, astfel încât obiectivul să fie finalizat la sfârșitul lui noiembrie, iar cei 40 de kilometri să fie deschiși circulației rutiere. Investițiile în infrastructură menționate sunt extrem de importante pentru toți românii, dar și pentru clujeni în special, deoarece finalizarea noilor tronsoane de autostradă va ușura circulația oamenilor din Cluj spre Capitală și spre vestul țării, ceea ce reprezintă noi oportunități de modernizare. 

Deputat PNL Cluj, CRISTINA BURCIU

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: