fbpx

Icon Scrie un comentariu

Adrian Nap Foto Fotor

Președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, a depus o plângere după ce în spațiul public a apărut o poză trucată de-a sa, în care i s-a deformat zona gurii. Contul care a distribuit trucajul promovează postările USR Turda, iar din acest motiv PMP-iștii le-au solicitat celor de la USR Turda să se delimiteze de astfel de acțiuni și să le condamne, lucru care nu s-a întâmplat.

”Azi a fost înregistrată la IPJ Cluj, sub numărul 1683/20.05.2020, plângerea făcută de președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, în cazul denigrărilor apărute la adresa sa în spațiul public (pe Facebook), prin intermediul unei fotografii trucate.”, a apărut ieri pe pagina de Facebook a PMP Turda.

”Consider că nu putem trece cu vederea astfel de manifestări în spațiul public, dincolo de orice limită a decenței și a competiției politice. De acum încolo e treaba celor abilitați să continue cercetările și să ia măsurile care se impun”, a spus președintele PMP Turda, Adrian Nap.

Citește detalii despre această fotografie trucată:

Atac abject al USR Turda! Președintele PMP Turda, Adrian Nap, caricaturizat! Val de critici pe Facebook!

Președintele USR Turda, Ciprian Rigman, susține astfel de atacuri abjecte la adresa adversarilor politici, chiar dacă turdenilor nu le plac policienii care recurg la astfel de metode.

Citește și:

Scandalul momentului: Președintele USR Turda, Ciprian Rigman, susține jignirea competitorilor politici cu poze trucate!

UPDATE:

Se pare că useriștii s-au speriat de posibilele consecințe și au șters contul de Facebook al lui Deac Marcel, prin intermediul căruia își promovau postările pe Facebook.

La 24 de ore după ce a izbucnit scandalul politic, după difuzarea pozei trucate, președintele USR Turda, Ciprian Rigman, a recunoscut că acel cont era unul fals.

După depunerea plângerii la Poliție, în care s-a reclamat atacul abject, contul lui Deac Marcel a fost șters.

UPDATE 2, 22 mai, ora 10.30:

După apariția informației publicate de TurdaNews, privind ștergerea contului și asocierea cu președintele USR Turda, Ciprian Rigman, care a spus că este un cont fals, contul... a reapărut! Cu un nou atac la adresa președintelui PMP Turda, Adrian Nap. Se pare că USR Turda este într-o degringoladă totală după prăbușirea în sondaje și după ce mai mulți membrii au anunțat că vor părăsi formațiunea, nemulțumiți de stilul de politică impus.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator