fbpx
Scrie un comentariu

atac usr

Un atac abject s-a produs ieri, la adresa președintelul PMP Turda, Adrian Nap, care a fost caricaturizat pe Facebook, prin intermediul unui cont ”fake” (probabil) al celor de la USR Turda.

Atacul vine după ce USR Turda s-a prăbușit în intenția de vot, la Turda, în timp ce PMP Turda a crescut în intenția de vot, conform ultimului sondaj. Acest tip de atac nu este singular din partea celor de la USR Turda (sau prin intermediul ”aripii” lor ong-iste, T9), în trecut având și alte atacuri de acest gen, împotriva unor adversari ai lor, prin intermediul unor conturi neasumate sau ”fake”.

”PMP Turda dezaprobă ferm maniera incalificabilă de a face politică a celor de la USR Turda. Ca politicieni, trebuie să fim preocupați de mai binele cetățeanului, să găsim soluții în acest sens, nu să ne ocupăm de atacarea altor competitori politici.

PMP Turda nu va recurge la astfel de metode condamnabile și îi îndeamnă pe turdeni să respingă și să dezaprobe astfel de manifestări demne unor caractere de cea mai joasă speță politică.

Turda și turdenii nu au nimic de câștigat din astfel de acțiuni! Credem cu tărie că politicienii locali și partidele politice locale trebuie să fie preocupate mai degrabă de a găsi soluții de eficientizare a activității administrației locale și de a găsi soluții pentru mai binele turdenilor!

Credem că USR Turda trebuie să-și ceară scuze turdenilor pentru astfel de manifestări și să ia măsuri ferme împotriva celor care recurg la astfel de metode.

PMP Turda va continua să reprezinte interesele turdenilor, va accepta competiția politică și își va respecta competitorii politici. Lupta nu este pentru denigrarea competitorilor politici, ci pentru a găsi soluții pentru mai binele turdenilor!”, a fost mesajul PMP Turda, pus pe pagina lor.

Deși au trecut aproape 24 de ore de la distribuirea acestei mizerii politice, sub stindardul USR Turda, partidul condus în acte de profesorul Ciprian Rigman (foto stânga) nu a avut nicio reacție pe această temă!

Președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, consideră că astfel de atacuri nu trebuie să reprezinte clasa politică locală, iar cei care recurg la astfel de metode trebuie să suporte consecințele.

”Știu că în politică celor din partidele mici li se recomandă să se ia de cei din vârf, însă nu cred că turdenii vor agrea astfel de ”strategii” din partea partidului condus de dvs. Sunteți profesor, totuși... Chiar așa jos vă coborâți?! Cred că mai puteți avea un pic de demnitate și să vă opriți! Credeam că sunteți profesor... Se pare că doar cu titlul, exemplu partidului condus de dvs nefiind recomandabil generațiilor tinere, care trebuie să învețe că nu denigrarea este arma succesului! E mai important să muncim în slujba cetățenilor! Că ei asta așteaptă de la noi! Nu să ne denigrăm...”, a comentat Adrian Nap, pe Facebook.

Pe Facebook, modul de a face politică al celor de la USR Turda a fost aspru criticat. 

Florin Țifui, care acum câteva luni cocheta cu o intrare în USR Turda, spune că se simte scârbit de maniera aceasta de atacuri abjecte.

”Acum cateva luni am luat decizia de a intra in politica locala , o decizie buna, rea, vom vedea. Eram nehotarat ce tabara sa aleg. Ma gandeam sa ma inscriu in USR, partid nou, aparent cu oameni de calitate. Ma gandeam de asemenea sa ma inscriu in PMP, un partid cu potential, un partid cu oameni pe care ii cunosc. Am ales PMP! Nu o sa va spun de ce am ales acest partid ci o sa va spun de ce NU am ales USR: ARIPA LOR EXTREMISTA! 

Am crezut la inceput ca sunt oameni de calitate. Am crezut! Acum nu mai cred! Continua sa tina langa ei o echipa care are un singur scop: acela de a denigra cu orice pret! Cum poti sa te mandresti cu calitatea oamenilor tai, cand nu te delimitezi de asemenea personaje? 

Domnilor din USR, Ovidiu M. (un om in care am o incredere mare) – delimitati-va de aceste specimene! De aceste caricaturi de oameni ! Nu va fac un serviciu, din contra!”, a scris Florin Țifui pe contul lui de Facebook.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator