fbpx

 
 
1 Comentariu

nasra pod

Pe timp de pandemie, de COVID-19, „doreii” au reușit o performanță unică în ultimii treizeci de ani în Cluj: să distrugă un pod!

Cu siguranță că locuitorii din zonă, nu se așteptau ca atunci când a fost anunțată începerea lucrărilor la reabilitarea și modernizarea Drumului Apusenilor, să rămână fără podul de peste Criș, care face legătura între Valea Drăganului și E60.

Sper ca societatea care a câștigat contractul de execuție și conducerea Consiliului Județean Cluj să nu vină cu explicații stupide, care să găsească responsabili „ploaia” și „Crișul”. 

Reparația acelui pod este foarte costisitoare iar cei care l-au distrus trebuie să răspundă! În acest context, îi solicit lui Alin Tișe și consilierilor județeni să organizeze de urgență o comisie de anchetă, din care să facă parte și consilierii județeni ai opoziției și care să ofere răspunsuri coerente și rapide dar și soluții urgente, luând în considerare importanța socială și economică a podului care face legătura între Valea Drăganului și E60.

Ieri, am constatat și că Prefectura este inexistentă! Dacă pot înțelege că Prefectul este axat în această perioadă pe criza generată de pandemie, cei doi subprefecți sunt inexistenți. Trebuiau să fie de urgență la locul dezastrului, nu să numere gropile din Câmpia Turzii.

De asemenea, solicit președintelui și vicepreședinților Consiliului Județean Cluj să se trezească din concediul instituțional și să facă teren, acolo unde sunt probleme! 

Horia Nasra

Deputat PSD Cluj

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 14:44 05.05.2020
    Bai băiete, mai incet, respiră, sa nu pățești ceva, ca numai 8 persoane te vor putea petrece. Ai o gură, campion mondial, pe sate. Da cu gura, baiete, nici copii nu poți face. Asa ca taci, ca nici tu ești mai breaz, ești din acelasi namol puturos ca si ei.
    In 30 de ani nu ați reabilitat podul din Turda, și ala cade imediat. Podul de la V. Draganului e din același film cu cel de la Turda, făcut in Iepoca de Aur. Cat vrei să țină fără o mentenanță corectă? Mă tot mir cum de nu vă scufundați si voi in Pământ...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate