fbpx

Icon 2 Comentarii

Cristina Burciu 1580x800 c

Guvernul continuă să adopte și să pună în practică măsuri concrete de ajutor pentru problemele presante ale românilor, în contextul pandemiei, și nu lasă pe nimeni în urmă. Pentru părinții nevoiți să stea cu copiii acasă și după data de 15 mai, Guvernul PNL prelungește termenul privind acordarea a 75% din salariu pentru aceștia, pe perioada suspendării activităților în școli, adică 12 iunie.

Sunt analizate în același timp riscurile și avantajele permiterii activității creșelor și serviciilor de tip after-school, pe perioada verii, în cele mai sigure condiții.

Pentru românii aflați în șomaj tehnic, vom continua plata acestuia pentru o perioadă cuprinsă între două săptămâni şi o lună, după încetarea stării de urgenţă. Conform Ministerului Muncii, la data de 29 aprilie figurează 1.027.117 de români în șomaj tehnic și 270.819 români care și-au pierdut locul de muncă.

Guvernul pregătește măsuri de susținere financiară și pentru angajatorii ai căror angajați se întorc la muncă, după relaxarea măsurilor de restricție. Adică persoanele care au fost în șomaj tehnic și își reiau activitatea vor fi susținute prin plata unui cuantum din salariu o perioadă de timp, urmând să analizăm situațiile concrete pentru a adopta actul normativ.

 

Biroul de Presă al Deputatului PNL Cluj - Cristina Burciu

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alex Muresan · 00:09 02.05.2020

    Ah, vesnica d-na deputat ! Cand psd-ista de "stanga" ( parca mai ieri ridica in slavi "realizarili" cripto-comuniste a lui dragnea si echipa...), cand vajnica luptatoare pnl-ista de "dreapta", informandu-ne despre acest guvern de "mandoline"... Cum mai trece vremea ! Ma mir doamna ca mai puteti deosebi care e dreapta si care e stanga ...
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 00:55 02.05.2020
    Guvernul PNL este mai bun decat cel PSD? Deputat Burciu. Intreb pentru un prieten! Trebuie sa știți raspunsul ca v-ați "implicat" in ambele tabere! Imi place cand văd oamenii care ling după ce scuipă, care se înclină după cum bate vântul. Unde ești Ion Rațiu, Coposu...?
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator