fbpx

Icon Scrie un comentariu

PRM

PRM condamnă demersurile făcute în Parlamentul României pentru autonomia Ținutului Secuiesc.

”Partidul România Mare, condamnă cu tărie ultima și cea mai periculoasă provocare a organizaţiei UDMR și anume, demersurile sale în Parlamentul României de a crea, practic, un stat în România. 

Demersul de tip iredentist și segregaţionist, este deosebit de periculos, prin intenție și efectele pe care le poate genera. 

Partidul România Mare, condamnă și ignoranţa și complicitatea politicienilor din partidele aflate în Parlamentul României. Sublinieim faptul că dacă PRM s-ar fi aflat azi în Parlamentul României, cu siguranță am fi împiedicat o astfel de trădare națională. 

Somăm membrii Senatului României, precum și pe cei din Camera decizională a Parlamentului, să respingă cu fermitate și de urgență anticonstituționalul Proiect de Autonomie al așa-zisului ținut Secuiesc!”, transmite Biroul de Presa al PRM.

Președintele PRM Turda, Doru Anca, a luat și el o poziție publică pe acest subiect.

”Filiala PRM Turda isi exprima indignarea si totodata are banuieli referitor la felul in care a fost gestionat proiectul de lege privitor la trecerea TACITA prin Camera  a solicitarilor din partea a 3 deputati care au intocmit acest proiect de dezmembrare a STATULUI ROMAN. Termenul de dezbatere era de 22 aprilie 2020 in CAMERA in plina pandemie. Cu toate ca presedintele Camerei dl Ciolacu Marcel a mentionat ca parlamentul a functionat online, totusi aceasta greseala s-a strecurat voit sau nu. Oricum, camera decizionala este Senatul, deci acesta va decide. Este inadmisibil intr-o tara NA TO sa existe ENCLAVE mai ales la granita de est a frontului. In concluzie, ne exprimam increderea ca aceste derapaje secesoniste trebuie sa inceteze si Poporul Roman sa pastreze UNITA aceasta TARA asa cum afost ea dealungul veacurilor”, a transmis Doru Anca.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator