fbpx

Icon 4 Comentarii

psdturda autonomie

România este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. PSD nu a susținut și nu va susține NICIODATĂ vreun demers de autonomie națională. Iubim România mai mult decât orice și fiecare acțiune a noastră vizează bunăstarea cetățenilor, apără și promovează tradițiile naționale și cultivă patriotismul.

Este regretabil faptul că în această perioadă grea prin care trecem cu toții, guvernul PNL în frunte cu președintele României, proliferează știri false (cum că PSD-ul ar susține autonomia Ținutului Secuiesc), menite să distragă atenția românilor de la PROASTA guvernare și lipsa totală a măsurilor economice pe care aceștia ar fi trebuit să le adopte.

Din nefericire, în următoarele luni, această lipsă de profesionalism a guvernului PNL se va vedea în scăderea drastică a nivelului de trai al românilor.

În cel mai scurt timp Senatul României (prin senatorii PSD) va vota ÎMPOTRIVA acestui proiect de lege aberant și atunci vom vedea cu adevărat minciuna PNL-ului!!!

Vă prezint în cele ce urmează punctul de vedere al PSD-ului, expus de președintele Marcel Ciolacu:

PSD NU susține legea privind autonomia Ținutului Secuiesc! PSD va vota împotriva acestui proiect de lege și îl va respinge URGENT la Senat, care e cameră decizională.

De altfel, PSD a votat împotrivă și în comisiile de specialitate din Camera Deputaților. Acest proiect are NUMAI rapoarte de respingere și avize NEGATIVE. Acest proiect a fost introdus pe ordinea de zi cu raport de RESPINGERE.

Mai mult, GUVERNUL a dat răspuns și a trimis PUNCT DE VEDERE după mai bine de două luni de când i-a fost solicitat, după ce se împlinise deja termenul de adoptare tacită! Mai mult, Comisia pentru Administrație condusă de PNL a avut nevoie de 3 săptămâni ca să dea un raport pentru această lege. Mai mult, Biroul Permanent al Camerei a atenționat Comisia de Administrație printr-o adresă că se împlinește termenul de adoptare tacită și că trebuie să facă ceva.

Deși reprezentanții PNL mimează acum naționalismul, chiar ei sunt vinovați pentru neîntrunirea la timp a plenului care să respingă această lege. Pentru că au venit infectați în Parlament și nu am putut ține ședințe fix în perioada în care s-a împlinit termenul de adoptare tacită pentru această lege.

Răzvan CIORTEA - președinte PSD Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Kiraly istvan csaba · 18:54 29.04.2020
  Ciocu mic PSD!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Marius · 13:08 30.04.2020
  Cand ajunge PSD sa își asume responsabilitățile pentru propriile acțiuni sau lipsa lor? M-am saturat de whataboutism pdsist (propaganda sovietică folosita cu succes și de Trump). Când ești tras la repunere pentru o gafă, răspunde la ce ești întrebat nu la altceva. Domnilor din PSD, răspundeți la cea ce faceți voi și nu mai dai vina pe alții. În cazul de față , nu ne interesează ce face PNL, ne interesează ce faceți voi. Și dacă guvernata PNL este așa de proastă precum spuneți, de ce nu preluați puterea? Este în puterea voastra. Dar asta ar însemna să vă asumați responsabilități pentru masuri nepopulare, dar necesare. Este mai ușor sa dai vina pe altul. Ca idee unde sunt spitale regionale ale domnului Dragnea care erau necesare în situația de față? PNL e de vina pentru el? Sau Băsescu? Dar voi ce ai făcut? Evident whataboutism pdsist va salvează din orice problema.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dan · 13:09 30.04.2020
  Ai grija domnu ce spui ca te da nenea Liviu afara din partid!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Belgu · 20:00 01.05.2020
  Marcel Ciolacu președinte camera deputaților ,proiectul de lege privind autonomia ținutului secuiesc trecută k prin brânza prin camera deputaților mai frate mie Mi-ar fii Rușine sa fiu in locul tău pana și proasta satului Veorica v-a făcut de kakao
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator