fbpx

 
 
1 Comentariu

orban gura mare 1

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra acuză guvernul liberal de minciună, afirmând că în ultima săptămână au fost lansate  trei fake news-uri care privesc direct criza provocată de noul coronavirus.

1. Președintele Iohannis a mințit pentru a acoperi nepriceperea ministrului Sănătății despre carantinarea forțată a vârstinicilor. În realitate Nelu Tătaru a spus public că guvernul s-a gândit la carantinarea vârstinicilor în hoteluri închiriate de stat.

2. Ministrul Sănătății a mințit pentru a acoperi gafa ministrului Educației cu privire la deschiderea școlilor. În realitate, în Franța nu au fost redeschise școlile, acestea vor fi deschise pe 11 mai, după care Tătaru a fost corectat și de Iohannis care a spus că în Franța s-a făcut un experiment într-o provincie, nicidecum nu s-au deschis școlile.

3. Ministrul Finanțelor a mințit pentru a-și acoperi propria incompetență cu eșecul lansării IMM Invest. Cîțu susține că PSD vrea să oprească programul IMMINVEST prin declanșarea unei moțiuni simple împotriva ministrului. În realitate, moțiunea este împotriva incompetentului Câtu nu împotriva programului care nici măcar nu a fost lansat.

Minciunile spuse din pozițiile de înaltă demnitate a statului, în plină criză epidemiologică, sunt inacceptabile și trebuie pedepsite conform legii !

Horia Nasra
Deputat PSD Cluj

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate