fbpx

Icon 2 Comentarii

Doru Anca foto

Președintele PRM Turda, Doru Anca, spune că Guvernul ar trebui să se implice și să sprijine românii care sunt chemați acum să lucreze în agricultura unor țări europene, pentru a-i determina să lucreze în agricultura românească.

”In aceste zile, Germania si Italia solicita toti mai multi cetateni romani pentru a salva in tarile respective agricultura, mai ales legumicultura. Tot acei cetateni care au fost obligati sa vina in tara in aceste luni. Guvernul ar trebui sa se implice sa ajute acesti cetateni sa lucreze in agricultura noastra si productia obtinuta sa aiba piata de desfacere. Daca cetatenii tarii noastre dau curs cerintelor acestor guverne, Guvernul Orban ar trebui sa se implice pe plan diplomatic ca acesti cetateni sa primeasca un salariu corespunzator pentru munca depusa.

Un alt aspect care trebuie sa fie in atentia Guvernului este faptul ca cele 8 milioane de tone de grau au scazut vertiginos, ma refer la rezervele de stat in ultima perioada, iar recolta acestui an de grau este dupa estimarile specilistilor cu circa 20 la suta mai mica.

Deci urmeaza o perioada de lipsuri mari, de aceea trebuie oprite exporturile de cereale si refacerea stocurile de rezerva pentru alimentatia publica.

In general, Guvernul trebuie sa faca investitii masive in agricultura si irigatii, in aceasta perioada, pentru ca acest sector poate porni rapid si tot odata sa si produca.”, consideră liderul PRM Turda.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dan · 15:49 10.04.2020
    Usor din gura. La gargara sinteti experti toti. De ce nu a venit cu un proiect genial tribunul cat a fost in viata? Sefu tau. Mai exista PRM in 2020 ????
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Belgu · 07:44 12.04.2020
    Și cum vreți sa-i opriți domnu Anca cu mitraliera Alo domnu Anca suntem in 2020 nu in 1989 poate nu a-ți auzit de libera circulație a muncitorilor in UE și chiar mai Votează cineva PRM in 2020 ???
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator