fbpx

Icon 2 Comentarii

FB IMG 1586261080190

Președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a realizat astăzi un "live" pe pagina sa de Facebook, de pe Aeroportul International "Henri Coanda" din București, acolo unde a participat la descărcarea echipamentelor și aparaturii medicale sosite din China cu 2 aeronave de transport de mare capacitate, un Antonov 124 și un Boeing 747.

Este vorba despre un transport cargo cu peste 2 milioane de masti, chirurgicale, măști FFP2 și combinezoane de top, din China, pentru medicii si asistentii medicali din Romania, care luptă împotriva COVID-19,

Acesta a ținut să menționeze ca in momentul in care se va întoarce acasă, va aduce Serviciului de Ambulanță Câmpia Turzii măști de protecție FFP2 si combinezoane, pe care le va preda angajaților stației, gratuit.

Nu este primul gest de acest gen al politicianului din Câmpia Turzii, în această perioadă de pandemie el făcând și alte donații la instituțiile sanitare, prin intermediul Asociației New Life International, pe care o conduce.

Avram Gal dorește să mulțumească pe această cale Premierului României, domnului Ludovic Orban, pentru sprijinul acordat pe tot parcursul acțiunii. De asemenea, un aport important l-au avut ambasadorul României în Shanghai și directorul Autorității de Aeronautica Civilă Română, Armand Petrescu. Implicarea dânșilor a avut un rol decisiv în realizarea acestei acțiuni și aducerea în România a materialelor medicale atât de necesare în aceste momente.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea · 23:34 07.04.2020
  Imi cer scuze dar nu am prea inteles...acest transport este o donatie a cuiva pentru statul roman?sau este un transport platit de statul roman pentru aceste echipamente???
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Pepe · 13:14 08.04.2020
   nu ai observat ca daca e pe undeva de profitat ca imagine , hop si tetea gal! Arunca doua selfiuri si zici ca a descarcat tot avionul singur....
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator