fbpx

Untitled design High Quality 13

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

psd ct razboi

PSD Câmpia Turzii este într-o ruptură totală, nemaifiind loc pentru nicio împăcare, iar cele două tabere își aruncă cuvinte grele. Consilierul PSD Ionel Isac-Tudorache l-a atacat direct pe președintele executiv al organizației locale, colegul său din Consiliul Local, Gheorghe Rece.

„SLUGARNICIE, IPOCRIZIE SI AMATORISM POLITIC!

Viața de-a lungul ei îți oferă nenumărate provocări și dacă ești demn, onest și îți asumi provocările, ai obligația de a le duce la bun sfarsit, în sens pozitiv. Mare mi-a fost mirarea, că ieri în ședința de consiliu local, doi membri ai grupului social-democrat, nu-i pot numi colegi, si este lesne de inteles de ce, nu le pomenesc numele, am să spun doar, nasu’ si finu‘, așa ca să fie in familie, au votat împotriva unor amendamente, pertinente, bine motivate formulate de subsemnatul. Este o atitudine reprobabilă, sfidătoare care aduce atingere imaginii PSD, un comportament dezonorante, numai când te gândești la faptul cât de penibil poți să fii aducând laudatio, aratandu’ti slugarnicia, obediența față de un adversar politic.

Asta inseamna lașitate, rudă cu trădarea și nu in ultimul rând amatorism politic. Nu este nicio speculație, am suspiciuni rezonabile, spre convingere, că aceste personaje au interese ascunse și au pactizat cu liberalii și nu numai. Timpul va demonstra spusele mele. Consider, sunt ferm convins, că aceștia nu mai reprezintă social-democratia în CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CAMPIA TURZII”, a fost atacul lansat de consilierul Ionel Isac-Tudorache, la adresa a doi dintre colegii săi.

Gheorghe Rece, care este și candidatul anunțat de PSD pentru Primăria Câmpia Turzii, a negat acuzațiile și a spus că nu a ”pactizat” niciodată cu liberalii și că nici nu se pune problema unui asemenea demers, fiind vorba de o ”paranoia” a colegului său, care aduce p-rejudicii de imagine organizației locale a PSD.

„Imi cer scuze cetatenilor, pentru aceasta luare de pozitie, nepotrivita in aceste momente, dar, din pacate situatia o impune!

Am fost trimis in Consiliu Local sa reprezint interesele cetatenilor, nu sa votez „tampeniile” si parerile personale ale dumneavoastra, de multe ori nefundamentate, d-le ISAC Tudorache Ionel.

Nu am „pactizat” si nu voi „pactiza” cu liberalii!!!!!!!!!!

Va somez sa va opriti, in a mai iesi public, cu astfel de declaratii plamadite de mintea dumneavoastra…, declaratii total false si mincinoase, inchipuiri, paranoia…, care aduc prejudicii mari de imagine organizatiei PSD Campia Turzii.

Ma delimitez total fata de aceste derapaje, minciuni, incercari de a induce in spatiul public o imagine complet eronata a ceea ce se intampla in Consiliul Local.

Opozitia se face in folosul cetatenilor, nu in folosul d-voastra personal, acela de a fi vedeta la TV, sau a va auzi vorbind la fiecare sedinta!

Intotdeauna am sustinut initiativele, ideile bune, de la oricine ar veni, cele care, ma repet inca odata, vin in sprijinul cetatenilor si am sanctionat dur, derapajele, inclusiv cele ale primarului.

Nu ma consider nici cel mai bun, nici cel mai frumos, nici cel mai destept, asa cum nici d-voastra, primarul, sau altii nu ar trebui sa va considerati.

Lasati frustrarile, inchipuirile, luptele personale, ale d-voastra si ale catorva personaje, in afara PSD Campia Turzii, a Consiliului Local si in special a mea!

Campia Turzii a ajuns la un moment zero si cetatenii vor dovedi ca a sosit momentul unei schimbari radicale, atat la nivel de mentalitate, de a face politica cat si a clasei politice, in toate formele ei!”, a fost replica dată de Gheorghe Rece.

 În acest conflict a intervenit și președintele PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru, care îl acuză pe consilierul PSD Ionel Isac-Tudorache că este penal, însușindu-și ”calități oficiale”, respectiv cea de secretar executiv al PSD Câmpia Turzii, deși nu are această calitate!

”Astăzi cu toții trecem prin momente dificile și suntem afectați atât emoțional cât și fizic.

Membrii PSD Câmpia Turzii nu fac excepție.

Este dureros să văd că unii oameni își pierd rațiunea și încep să își aroge calități oficiale și să emită păreri în numele unui partid politic.

Sunt nevoit să precizez în aceste momente grele faptul că domnul Consilier Local Ionel Isac nu este secretar executiv al PSD și părerea domnului Ionel Isac este una personală și nu are legătură cu secretariatul PSD Câmpia Turzii.

Pentru arogare de calități oficiale mă voi adresa instituțiilor abilitate cu o plângere penală.”, a precizat Mihai Șandru.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Belgu · 08:44 29.03.2020
    Țara arde și babele se cearta pe felia de cașcaval politic
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Indecis · 10:57 29.03.2020
    Am zis ca nu-l mai votez pe Domnul Lojigan...multumesc PSD-ului ca m-a trezit la realiatate si mi-a netezit drumul alegerii.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate