fbpx

Icon Scrie un comentariu

alegeri

Autoritatea Electorală Permanentă propune prelungirea mandatelor actualilor aleşi locali şi organizarea alegerilor locale în şase luni de la încetarea stării de urgenţă.

Jurnaliștii de la HotNews au intrat în posesia actului transmis de către Autoritatea Permanent Electorală, iar în text se specifică următoarele: 


"Epidemia COVID 19 a generat multiple consecințe negative și a avut un impact negativ asupra întregii societăți românești. În acest context, organizarea la termen a alegerilor locale a devenit o misiune cvasi-imposibilă, iar asupra datei alegerilor parlamentare ce ar trebui să aibă loc la finalul anului planează un grad mare de incertitudine", arată AEP în documentul transmis autorităților.


În cazul României, alegerile locale ar urma să aibă loc în 28 iunie, iar hotărârile pentru organizarea lor ar trebui să intre în vigoare cel mai târziu la 13 aprilie.


Constantin Mițulescu-Buică, seful AEP a transmis și un proiect de lege prin care Autoritatea Electorală propune prelungirea mandatelor actualilor aleși locali pe timpul stării de urgență și organizarea alegerilor locale în cel mult 6 luni de la încetarea stării de urgență.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator