fbpx

 
 
2 Comentarii

bani2

În plină pandemie și la mai puțin de 24 de ore după ce s-a confirmat primul caz de infecție cu COVID-19 la Turda, Asociația T9 (latura ong-istă a USR Turda), condusă de Andrei Suciu, candidatul propus de USR la Primăria Turda, le cere turdenilor să le bage bani în cont, ca să... sprijine Spitalul!

”Facem un apel la autoritățile și instituțiile publice locale, la agenții economici din Turda și la toți cetățenii care se pot implica să ne mobilizam pentru atingerea sumei de 500.000 RON, care este suma necesară pentru acoperirea minimului necesar pentru moment. Am discutat cu conducerea Spitalului Municipal, avem o listă a lucrurilor ce trebuie urgent cumpărate, avem nevoie de fonduri.

Dacă doriți să vă alăturați acestui efort, vă rog să ne contactați la 0755.587.516 sau prin mesaj privat pe Facebook.

UPDATE:
Nume beneficiar: ASOCIATIA T9
Banca beneficiar: RAIFFEISEN BANK S.A.
Cont beneficiar: RO87RZBR0000060018546488”, este mesajul celor de la Asociația T9, care a făcut un anunț de ”imagine”, spunâd că a donat deja 20.000 de lei către Spital.

Însă, mulți turdeni și-au pus o întrebare simplă: de ce trebuie să donezi în contul Asociației, când și asociația, la rândul ei, susține că a donat... ”în contul Spitalului Municipal”! Vor să-și recupereze banii donați?! Vor să-și facă bani pentru campania electorală (mai ales că se ia în calcul candidatura independentă a lui Andrei Suciu, în condițiile în care Alianța USR-PLUS nu-l va stabili pe el candidat comun)?! Nebuloasă totală!

Cert este că mișcarea este una pur de imagine, pentru că dacă s-ar fi urmărit strict ajutorarea Spitalului, solicitarea nu era să se alimenteze contul Asociației T9, o asociație cu implicare politică evidentă, ci s-ar fi menționat contul Spitalului sau al unui ONG independent politic.

UPDATE:

Spitalul Turda și-a anunțat contul direct pentru donații:

Spitalul Municipal Turda, CF 4287971 cont RO65TREZ21921F370100XXXX, Trezoreria Turda

t9 spital

UPDATE:

Ca să se ”scoată”, cei de la Asociația T9 au prezentat un extras bancar al PLĂȚII LOR, susținând că astfel DEMONSTREAZĂ că au vitrat banii DONAȚI DE TURDENI către contul Spitalului Municipal Turda! Nimic mai fals!

Este doar dovada donației pe care EI AU FĂCUT-O, așa cum au anunțat, fără să precizeze că acei bani ar reprezenta donațiile turdenilor! Deci, să prezinte extrase zilnice cu toți banii care le intră în cont și apoi cu redistribuirea lor către contul Spitalului Municipal Turda, pentru că altfel este doar o intenție de ”șmechereală” specifică T9!

t9 cont

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Radu Cristian · 12:14 24.03.2020
    USR Turda toti pina la 1 ,oameni fara constinta,multi dintre ei nu prezinta eligibialitate politica,sa nu nu mai vorbim de omenie si cinste,Turdeni nu va mai lasati amagiti de asemenea Oameni fara morala,discernamint,etica,acesti oameni nu urmaresc decit propriul interes si se folosesc de cetateni orasului Turda !
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dana Deac · 16:46 24.03.2020


Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate