fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

USRPMP 

USR Turda și-a surprins azi electoratul în mod neplăcut, după ce a lansat un atac abject la adresa PMP Turda și a președintelui acestei formațiuni, consilierul local Adrian Nap. Atacul a survenit pe motiv că PMP Turda ”întreabă populația” despre oportunitatea anulării Zilelor Municipiului Turda din acest an.

Totul a pornit cu un ”atac” de pe contul unui userist, care ulterior a fost distribuit de apropiații T9/USR Turda, pe grupurile lor de propagandă.

usr nap

Atacurile la adresa PMP Turda au fost declanșate și de pe alte conturi, iar reacția din partea PMP Turda nu a întârziat să apară. Însă, aceștia nu au răspuns cu aceeași monedă, spunând că ”nu se coboară” la acest nivel abject al ”dezbaterii politice”, iar electoratul mai educat al USR Turda va fi dezamăgit, cu siguranță, de reacția viscerală a USR-ului turdean.

”Rușine USR Turda! Rușine! Rușine Ciprian Rigman! Rușine Andrei Suciu!

Din păcate, cei de la USR Turda au declanșat un atac abject la adresa PMP Turda. De fapt, au făcut lucrul la care se pricep ei cel mai bine: aruncatul cu invective, împroșcatul cu noroi și mojicia adusă la rang de ”artă politică”.

Nu o să ne coborâm la acest nivel. Turdenii nu asta așteaptă de la un partid politic responsabil, echilibrat, care este interesat de dezvoltarea Turzii, nu de aruncatul flegmelor în stânga și în dreapta!

Credem că nici măcar votanții USR, din categoria celor cu studii sau care au un nivel rezonabil de educație, nu mai agrează acest comportament al USR Turda și suntem siguri că îi vor sancționa politic. Îi așteptăm alături de noi, să construim Turda așa cum ne-o dorim, nu cu ură, nu cu flegme politice, nu cu refulări personale ale unor oameni prea mici pentru un destin mare.

În timp ce ei aruncă cu flegme, noi venim cu soluții. În timp ce ei ne înjură, noi vom veni cu proiecte și inițiative practice. În timp ce ei vor urla, fără să miște un deget, noi vom pune umărul să facem ceva concret, așa cum ne-o cer turdenii. Pentru că asta ne diferențiază! Și ne va diferenția pentru totdeauna!

Veniți alături de noi, să punem toată Turda în Mișcare!

Notă: Vom continua cu propunerea noastră în ceea ce privește consultarea populației în privința anulării Zilelor Municipiului Turda din acest an, chiar dacă acest demers al nostru îi deranjează până la nebunie pe alți colegi din spectrul politic local. Iar pe baza rezultatelor înregistrate în urma acestui act democratic, vom ridica problema în Consiliul Local, până vom obține un răspuns clar din partea administrației locale! Noi facem ceea ce își doresc turdenii! Și veți vedea asta!”, este mesajul pus pe pagina de Facebook a PMP Turda (https://www.facebook.com/pmp.turda/).

Atacul USR vine după ce PMP Turda a anunțat că va consulta populația din Turda în ceea ce privește oportunitatea organizării Zilelor Municipiului. Până în acest moment au răspuns circa 600 de conturi de Facebook, majoritatea fiind pentru varianta că ”DORESC” anularea Zilelor Municipiului din acest an. Rămâne de văzut dacă pemepiștii turdeni își vor continua demersul, ulterior, printr-o acțiune concretă.

Pe de altă parte, atacurile au venit într-un moment în care PMP Turda este poziționat pe locul 2 în sondajele politice, după PNL, în timp ce USR Turda este pe un trend descrescător.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator