fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

cozmin sasa

”În această perioadă marcată de amenințarea răspândirii cu repeziciune a noului coronavirus SARS-CoV-2, nevoia de informare publică și de transparență din partea autorităților este imperios necesară!”, consideră președintele Pro România Câmpia Turzii, Cozmin Sașa.

Liderul Pro România Câmpia Turzii îi solicită primarului Dorin Lojigan să apară în fața opiniei publice pentru a informa asupra modului în care Primăria gestionează situația, inclusiv în ceea ce privește cei 25 de izolați la domiciliu care există în localitate.

”În baza legii 544 din 12 Octombrie 2001, solicit Primarului mun. Câmpia Turzii, dl. Dorin Nicolae Lojigan, să apară in fața opiniei publice cu un comunicat sau o conferința de presă, prin care sa ne informeze asupra modului in care Primăria intenționează să gestioneaze această situație. 

De asemenea, având in vedere cele 25 de cazuri de persoane aflate in regim de izolare la domiciliu, pe raza municipiului Câmpia Turzii, cred ca este de interes public sa știm care este situația acestora d.p.d.v. clinic, care sunt nevoile acestor oameni și dacă există un sistem de monitorizare din partea autorităților locale, in așa fel încât sa le fie restrâns dreptul la liberă circulație, conform ART. 2 din Decretul Președintelui României privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României!

În cazul in care Primăria nu a conceput un astfel de plan, îi sfătuiesc să acționeze de urgență în acest sens! Dacă se consideră oportun, în mod voluntar îmi ofer sprijinul pentru a contribui la elaborarea unei “strategii locale de reziliență” la nivelul municipiului Câmpia Turzii, cu scopul de a minimiza efectele riscului infectării populației cu noul coronavirus SARS-CoV-2.”, a transmis Cozmin Sașa.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator