fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 6 Comentarii

yes no signs

Consilierii PMP Turda au inițiat un sondaj de opinie public, prin care solicită părerea turdenilor în ceea ce privește ANULAREA Zilelor Municipiului Turda din acest an, având în vedere situația în care se află țara.

”Consecvenți principiului că turdenii sunt cei care trebuie să decidă, îi întrebăm pe turdeni: Doriți ANULAREA Zilelor Municipiului Turda din acest an, având în vedere situația prin care trecem?

În funcție de răspunsul vostru, consilierii PMP vor prezenta doleanța dvs în Consiliul Local, așa cum am făcut-o de fiecare dată.

Votați!”, este îndemnul lansat prin intermediul paginii de Facebook a PMP Turda (https://www.facebook.com/pmp.turda/).

PMP Turda este primul partid local care a pus în discuție oportunitatea organizării Zilelor Municipiului, încă de acum 2 ani.

Anul trecut chiar au anunțat public că dacă turdenii își doresc în continuare Zilele Municipiului, acestea vor fi mutate din zona Materna.

Citește și:

PMP Turda: După ce câștigăm Primăria, mutăm Zilele Turzii de la Materna!

”În acest an, administrația locală dorește să organizeze Zilele Municipiului în perioada 31 iulie - 2 august 2020 (buget alocat: 300.000 lei).

Întrebarea nu are legătură cu eventualele investiții la Spital, pentru că unitatea sanitară turdeană a primit atenția cuvenită în ultimii ani, inclusiv prin votul nostru.”, au precizat cei de la PMP Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 07:11 19.03.2020
  Da, doresc ca ZMT sa fie anulate, definitiv. Cu banii aceia puteți cumpara o autospecială de maturat strazile! S-a cumpărat doar una care nu prea se mai vede prin oraș.

  Tot orașul e o mare mizerie, nu am scapat de blestemul prafului la zeci de ani de la închiderea producției de ciment. Ce beneficii are cetățeanul de rând de pe urma ZMT, faptul că rămân după fiecare spectacol tone de gunoaie? Faptul că mănâncă niște mici de proastă calitate?

  Avem ce sărbători doar după ce orașul si oamenii din el, ajung la un grad inalt de civilizație si atunci o vom face in alt fel, nu ca acum după șablonul : paine și circ!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cinashu · 07:38 19.03.2020
  Da vreau anularea zilelor Turzi se pot folosi acei bani in alte domeni.....!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  o persoana · 20:25 19.03.2020
  da vreau anularea zilelor Turzii care au devenit in mare masura sarbatoarea speculei si a produselor fara valoare .Turdenii au nevoie de multe alte lucruri pentru ridicarea nivelului de trai si a nivelului intelectual
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ion · 06:22 20.03.2020
  Vreau anularea ZMT.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vasile · 07:46 20.03.2020
  Da . Nap a identificat urgenta .ZMT se numeste ea .Decat campanie electorala si multa galagie.Stil Basescu...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  aleahiM · 12:58 20.03.2020
  Nu as vrea anularea ZMT. Sunt care nu isi permit sa mearga in concediu.. macar asta sa avem. 7cdeb
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator