fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

adrian nap

Președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, solicită administrației locale și Comitetului pentru Situații de Urgență local, să aplice de urgență măsura de interzicere a accesului în locurile de joacă publice și locurile de fitness din parcuri, pentru a preîntâmpina extinderea COVID-19, care are o putere foarte mare de transmitere.

”Trebuie luate măsuri urgente, care să completeze măsurile transmise de la nivel național, care au condus la închiderea restaurantelor, a barurilor, a cafenelelor, a spațiilor de îngrijire personală și a bisericilor.

Simpla dezinfectare efectuată a acestor locuri de joacă nu reprezintă o garanție că transmiterea noului coronavirus poate fi stopată, existând în continuare o interacțiune umană care nu este recomandată într-o perioadă ca aceea prin care trecem. Aceste măsuri vin să combată eventuala răspândire a noului coronavirus, pentru că locurile de joacă pot fi mult mai frecventate în această perioadă, în care copiii nu au activități educative organizate (creșe, grădinițe, școli închise).

În astfel de situații se regăsesc și foișoarele dedicate pensionarilor (și nu numai), unde se pot aduna persoane mai multe și pot interacționa, zădărnicind astfel eforturile de combatere a răspândirii noului coronavirus.

Știu, poate fi o măsură neplăcută, însă este o măsură care să ne ajute pe noi, cetățenii acestei urbe”  - Adrian Nap, consilier local PMP Turda.

De asemenea, rugăm administrația locală să solicite sprijinul Poliției Locale, pentru o informare mai bună a cetățenilor în ceea ce privește combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus, explicând oamenilor din zonele publice că ar fi de preferat să stea în casă, că nu este recomandat să socializeze, că trebuie evitate contactele cu alte persoane, iar deplasările să se facă doar din strictă necesitate, luându-se măsurile sanitară transmise în astfel de cazuri.

Totodată, consilierii locali PMP Turda sunt dispuși să participe la orice ședință de urgență, în care se iau în discuție soluții de rezolvare a unor probleme concrete care pot apare în această perioadă, pentru ca rapiditatea și eficiența măsurilor luate să fie cât mai ridicată.

În astfel de momente, trebuie să dăm dovadă de calm, înțelegere, solidaritate și o conștiință ridicată.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator