fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

ciortea psd

Având în vedere instituirea "Situatiei de Urgenta", precum si recomandarile O.M.S. si a Ministerului Sanatatii, prin care acestea îndemnau populația "sa respecte cu strictete regulile de igiena personala", cerem imperativ scaderea pretului apei potabile cu 50%, atat pentru persoanele fizice cat si cele juridice, cel putin pe o perioada limitata.

Printre numeroasele recomandari ale institutiiilor competente se regasesc "spalatul pe maini cat mai des si pe o durata de minimum 20 de secunde" precum si multe altele care necesita in general folosirea apei in cantitati mult mai mari decat de obicei.

În consecinta consumul de apa al populatiei va creste simtitor, iar plata facturii apei potabile poate genera o situatie delicata, mai ales in contextul economic actual si al situatiei financiare dificila a turdenilor in aceste vremuri tulburi.

Consideram ca profitul CAA Aries Turda poate fi diminuat justificat in aceasta perioada grea prin care trecem. Daca imi permiteti va pot sugera, dl.manager al CAA Aries, B.Bobic, cateva masuri temporare care vor duce la diminuarea pretului pe mc al apei, care si asa este unul din cele mai mari din tara:

- stoparea sponsorizarilor diverselor activitati (care stim cu totii ca nu sunt deloc putine);
- reducerea primelor lunare pe care le acordati conducerii institutiei dvs.;
- reducerea primelor care vor fi acordate cu ocazia sarbatorilor Pascale (aici nu ne referim la simpli angajati, ci la nivel de conducere);
- renuntarea la o parte din profit (in aceasta perioada acesta sa se refere doar la acoperirea cheltuielilor cu personalul, reparatii curente si investitii minime).

Cu siguranta alte masuri veti gasi dvs., pentru ca stim ca sunteti un manager destoinic!!!

In actualul context cer dl.director al CAA ARIES Turda, Bogdan Bobic, consiliului de administratie, dl.primar Cristian Matei sa intervina de urgenta pentru a lua aceasta decizie atat de importanta si asteptata de mult timp de catre TURDENI!

In speranta rezolvarii favorabile a cererii mele, va multumesc anticipat in numele turdenilor, care sunt cei mai importanti pentru noi!

Presedinte P.S.D. Turda, Razvan Ciortea

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator