fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

usr plus

USR Turda face câteva precizări cu privire la articolele recente ale TurdaNews referitoare la candidații Alianței USRPLUS la nivel local, în încercarea de a oferi claritate și de a stopa reinterpretările ”pe surse”. USR Turda a transmis deja un comunicat cu privire la lista de candidați comuni care a fost stabilită după încheierea negocierilor cu PLUS la nivel local. Protocolul semnat de reprezentanții celor 2 formațiuni este valid și a fost încheiat cu respectarea protocolului de alianță încheiat între USR si PLUS la nivel național. Alianța respectă independența fiecărui partener, care este responsabil să-și urmeze propriile reguli.

Cu privire la candidatul la Primărie Andrei Suciu, nu este prima dată, și cu siguranță nu va fi nici ultima dată, când publicația TurdaNews și jurnalistul Gelu Florea îl atacă. Considerăm că Andrei a pus la dispoziția publicului toate dovezile necesare pentru a combate acuzațiile nefondate care i se aduc și nu mai dorim să polemizăm pe acest subiect.”

USR Turda

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gelu FLOREA · 10:53 12.03.2020
  Știți bine cum se spune: ”toate bune și frumoase, dar cu mortul din casă ce facem?!”...
  Cam așa și cu comunicatul dvs...
  S-o luăm succint:

  1. Este real că dvs ați dat un comunicat, privind lista și candidatul la Primărie, însă la fel de adevărat este și faptul că USR Cluj a NEGAT că s-ar fi încheiat aceste negocieri, conform precizărilor dvs.
  Amănunte aici:
  https://turdanews.net/articole/politica/67261-la-cateva-zile-dupa-ce-usr-turda-a-anuntat-lista-de-candidati-conducerea-judeteana-a-usr-spune-ca-nu-e-definitiva-si-ca-inca-sunt-negocieri.html
  În plus, USR Cluj a transmis o adresă către PLUS Cluj, în care comunica că toate negocierile sunt blocate, că se renunță la ele, că NU MAI E VALABIL niciun acord din județ și că se solicită intervenția Bucureștiului!
  Amănunte aici:
  https://turdanews.net/articole/politica/67396-scandal-intre-usr-si-plus-in-judetul-cluj-nu-se-pot-face-listele-de-candidati-se-cere-ajutorul-bucurestiului.html

  2. Eu nu îl ”atac” pe Andrei Suciu. Eu prezint un adevăr! Știu, pentru cei care nu sunt obișnuiți cu adevărul, poare un ”atac”. Cam așa se întâmplă în toate cazurile dezvăluirilor mele. Și vă reamintesc și cazul Daniel Doboș, fostul președinte al USR Turda, care a plecat cu coada între picioare după ce s-a demonstrat cu certitudine că AM AVUT DREPTATE atunci când am dezvăluit că a făcut ani grei de pușcărie în Germania, pentru două crime, deși tot așa eram etichetat de colegii dvs, că spun municiuni și că ”atac”.
  Faptul că dvs considerați că Andrei Suciu a prezentat toate dovezile necesare publicului, e doar o afirmație și... atât! Dovezile le-am prezentat și eu și domnul Suciu, în instanță! Iar instanța a decis că EU AM DREPTATE! Sau... nu considerați că o instanță este mai presus de interpretarea dvs personală sau a lui Andrei Suciu?!
  Observ că nu țineți cont de deciziile USR Cluj, dar nici de cele ale instanței nu vă pasă?! Sunteți stat în stat, USR Turda?!
  ”Acuzații nefondate”?! Cum așa??? ESTE PROBAT tot ceea ce am afirmat!
  Aveți toate argumentele minciunii lui Andrei Suciu (și a dvs, care susțineți o minciună în detrimentul adevărului juridic stabilit de o instanță):
  https://turdanews.net/articole/dezvaluiri/67112-jurnalistul-gelu-florea-a-demonstrat-andrei-suciu-usr-turda-a-mintit.html

  O zi frumoasă să aveți! Și încercați să vă apropiați de adevăr. Știu că va fi greu... Dar e spre binele vostru!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator