fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

irimie pro

Pe fondul creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19 la nivel național,  PRO ROMANIA TURDA sistează imediat acțiunile si demersurile de precampanie . Nu dorim să expunem nici unui risc membrii sau simpatizanții si cu atat mai puțin concetățenii noștri.

Facem apel la turdeni, să trateze cu maximă seriozitate si responsabilitate această perioadă dificilă pentru evitarea răspândirii virusului

De asemenea , constatând faptul că în ultimile săptămâni numeroase formațiuni politice din Turda au organizat evenimente si petreceri cu sute de participanți le solicităm renunțarea la astfel de manifestări in contextul pericolului extrem la care este supusă toată lumea . 

Considerăm că trebuie să acționăm solidar si să dăm dovadă de unitate si maturitate . Misiunea noastră comună acum este să fim la dispoziția turdenilor cu informații si acțiuni punctuale . Sa ne mobilizăm pentru acoperirea diverselor nevoi în sprijinul autorităților competente pentru susținerea categoriilor de cetățeni vulnerabile ( persoane vărstnice,  familii nevoiașe,  oameni ai străzii , etc ) .

Îndemnăm toți cetățenii să gândească si să acționeze doar in limitele trasate de autorități .

Dumnezeu să ne apere si să ne ocrotească !

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator