fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 3 Comentarii

photo 2020 01 13 20 59 51 0

Ziar de Cluj a publicat diploma de francmason a lui Petre Pop, fostul administrator al Primăriei Câmpia Turzii, după ce acesta negase că ar face parte din vreun ordin masonic. Dezvăluirile Ziar de Cluj ridică o problemă de fals în declarația de interese, care poate căpăta un caracter penal.

Au mai fost situații de membrii ai masoneriei care au fost cercetați penal pentru că nu au declarat acest lucru în declarația de interese!

Sub titlul ”Manelistul masoneriei clujene”, Ziar de Cluj prezintă mai multe dovezi privindu-l pe consilierul județean PSD, Petre Pop, care este din Câmpia Turzii.

”Nasol e ca Petre Popp este un narcisist masonic, un manelar masonic, asa cum vom arata in exclusivitate in cele ce urmeaza. Vom publica cateva fotografii cu penibilul asta facandu-si selfie, baaaaaaa, selfie in haine masonice, ca escrocii care imbraca haine de cardinal sau episcop, te doare bilaaa!”, scrie Ziar de Cluj, publicând fotografiile de mai jos.

Screenshot 2020 03 10 At 18.58.30 0

Screenshot 2020 03 10 At 18.58.36 0

Screenshot 2020 03 10 At 18.58.42 0

Însă, cea mai tare dezvăluire e cea privind diploma de mason a lui Petre Pop!

”Ei bine, noi avem dovada ca e mason, acuma ca o fi de rit senegalez sau din loja androida sexual-democrata a lui Lorin Furtuna, nu ne intereseaza. Dar trepadusul asta foloseste hartii, diplome si diverse insemne pretins masonice ca sa ii abureasca pe prosti. Iata-le!”, mai spun cei de la Ziar de Cluj, prezentând dovezile de mai jos.

Masoni 11 0

Screenshot 2020 03 10 At 19.04.55 0

Screenshot 2020 03 10 At 19.05.05 0

Problema este că Petre Pop a declarat, în urmă cu ceva vreme, când au apărut în spațiul public niște poze de la ceremonii masonice, că nu face parte din niciun ordin masonic și că este doar membru al Ordinului Cavalerilor de Malta, care nu are nimic cu masoneria.

Ba mai mult, Petre Pop a pierdut un proces cu o persoană din Câmpia Turzii, care a publicat pozele de la întrunirile masonice, în care apărea și Petre Pop.

În aceste condiții, ținând cont de declarația sa că este membru al Ordinului Cavalerilor de Malta, dar și a dovezilor publicate de Ziar de Cluj, că ar fi mason cu diplomă și legitimație, Petre Pop se află într-o situație delicată, întrucât orice apartenență la orice organizație trebuie menționată în declarația de interese, în calitate de angajat în sistemul public (în perioada în care a fost administrator public în Primăria Câmpia Turzii) sau de consilier județean.

Ori, nu există nicio mențiune de acest gen în declarația sa (care poate fi vizualizată integral, AICI):

petre pop declaratie

De altfel, Petre Pop a mai avut probleme de integritate, după ce Agenția Națională de Integritate l-a declarat în stare de incompatibilitate în iulie 2016.

”S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 01 septembrie 2008 – 22 noiembrie 2012, întrucât a deținut simultan funcțiile de consilier local și de șef serviciu în cadrul Serviciului Public Administrația Piețelor și Exploatarea Platformelor Comerciale și respectiv pe cea de Administrator Public în cadrul aparatului de specialitate a primarului, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.”, a precizat ANI.

Petre Pop a contestat decizia ANI, însă a câștigat doar pe un capăt de acuzare, pierzând pe altul, situație în care a rămas tot incompatibil. Din acest motiv a făcut recurs, care se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție. Însă a făcut recurs și Agenția Națională de Integritate, care consideră că a avut dreptate pe ambele capete de acuzare. Primul termen a fost stabilit pentru mâine (vezi AICI).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator