fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 7 Comentarii

daniela dolha 

Conform unor surse politice, Daniela Dolha ar urma să fie candidatul USR Câmpia Turzii pentru funcția de primar. Însă, este pe punctul de a declanșa un scandal imens în USR!

Asta pentru că Daniela Dolha a îndepărtat din partid câteva nume importante, acuzându-i că au fost membrii altor partide, în timp ce în USR ar fi doar "oameni noi".

”Filiala USR Câmpia Turzii anunță că, începând cu data de 25.08.2019, următoarele persoane ṣi-au pierdut calitatea de membrii USR: Horațiu Hatos, fost membru PSD ṣi M10; Horațiu Mândruțiu, fost membru PNL; Mihai Popa, fost membru ALDE. (...)

Consecvent politicii sale de promovare, USR Câmpia Turzii reaminteṣte principiile enunțate ṣi sloganul utilizat în mod frecvent în discursul său: „Oameni noi în politică”, unul prin care a reuṣit să trezească interesul cetățenilor care l-au votat sătui fiind de perpetuarea la conducerea oraṣului sau în funcții publice a unor traseiṣti politici sau persoane lipsite de criterii esențiale precum integritatea, competența sau onestitatea.”, se preciza într-un comunicat de presă din august 2019.

Citește și:

USR Câmpia Turzii vine cu precizări: Horațiu Hatos, Horațiu Mândruțiu și Mihai Popa, excluși din USR!

Însă, TurdaNews deține dovada că Daniela Dolha a avut cerere de adeziune la PNL, în 2010, fiind acceptată!

Vom reveni cu detalii.

UPDATE:

Primarul Dorin Lojigan, președintele PNL Câmpia Turzii, a confirmat faptul că Daniela Dolha a fost membru PNL!

”A depus cerere de adeziune la data de 29 iunie 2010, iar adeziunea a fost validată în ședința Biroului Politic Teritorial din data de 23 septembrie 2010. Ca urmare a aderării la principiile PNL și a validării cererii de adeziune i s-a eliberat legitimația cu nr. CJ00200208. Doamna a participat la ședințele PNL Câmpia Turzii, fiind unul dintre membrii activi ai organizației noastre. Ulterior, după aproape 3 ani de activitate și-a dat demisia din motive personale întrucât a plecat în străinătate și nu mai putea activa. Eu ii doresc succes in noul proiect politic”, ne-a declarat Dorin Lojigan.

UPDATE 2:

Alianța ”oamenilor noi în politică” va ajunge într-o situație de tot râsul la Câmpia Turzii. Asta pentru că Daniela Dolha ar intra în cursa internă cu candidatul propus de PLUS, nimeni altul decât Eugen Zamblău, care înainte de adeziunea la PLUS a mai trecut prin UNPR și PMP.

UPDATE 3:

O sursă din Câmpia Turzii ne-a prezentat o situație mai detaliată. O prezentăm fără niciun comentariu! Așteptăm o reacție oficială din partea USR Câmpia Turzii sau a Danielei Dolha! 

”Vreau să vă aduc la cunoștință că această persoană, candidatul USR Câmpia Turzii, Daniela Dolha este șomer de când s-a întors în țară din Spania. În urmă cu două săptămâni, într-un videoclip postat pe Facebook, declară că pentru firmele care căpușează Primăria taxele și impozitele cetățenilor sunt o mină de aur, aici făcea referire la firma fratelui ei care este abonată la contractele de construcții ale Primăriei PSD din Săndulești?

Aceasta mai zice că sunt foarte mulți angajați în Primărie pe criterii politice, aici oare să facă referire tot la fratele ei care a fost director la serviciul cultură pus de PSD, sau de cumnata ei care este si ea angajată în Primărie pe criterii politice? Dacă o să fie primar o să-și pună toate neamurile în funcții publice?”, este mesajul transmis.

Precizăm că în acest caz devine explicabilă atitudinea mai nouă a USR, care a abandonat lupta cu PSD-ul și s-a ”aruncat” la gâtul primarului PNL.

Citește și:

USR Câmpia Turzii a abandonat lupta împotriva PSD și atacă primarul PNL!

UPDATE 4:

Daniela Dolha ne-a transmis câteva precizări, pe care le redăm mai jos:

”Nu sunt o persoană atotputernică astfel încât să pot da afară din USR Câmpia Turzii pe careva, când vreau eu. Sancțiunile se dau după fapte, conform Statutului USR. 

Lojigan minte. 

În urmă cu 10 ani, nu am participat niciodată la vreo ṣedință PNL. Nici la vreo activitate a lor. Nu aveam cum. 

În perioada respectivă, eram în Spania, masterandă la Universitatea din Alcalà de Henares, cursuri de zi. 

Nici nu am plătit vreo cotizație vreodată. Sub semnătura mea, vă sigur că partidul lui Lojigan nu a primit niciun ban de la mine. Iată un motiv pentru care ar fi trebui să fiu exclusă din partid. Are Lojigan vreo explicație pentru asta? Să fii platit el din buzunarul propriu? 

Ṣi seria lor de aiureli continuă... 

Nu sunt ṣomeră, dar le mulțumesc pentru grijă celor preocupați de asta. Sunt profesoară, absolventă a Facultății de Litere (UBB) ṣi-mi aduc modesta contribuție la procesul de educație a copiilor din orfelinatul Dumbrava. La momentul oportun, am să prezint CV-ul meu. 

Referitor la traseism, să ne uitam un pic la definiție: „traseismul politic este un fenomen politic care constă în schimbarea de către un politician a partidului politic care l-a propulsat în vreo funcție” (Wikipedia). 

Semnarea unei adeziuni nu te face politician iar PNL nu m-a propulsat în nicio funcție publică. Toate realizările mele profesionale ṣi materiale sunt fără vreun sprijin politic. În strainătate, hărnicia si meritocrația sunt valorate. 

În concluzie, acuzația de traseism este altă aiureală. 

Mă mândresc cu fratele meu, un antreprenor eficient care-ṣi desfăṣoară activitatea conform legii, la vedere. 

Referitor la scurta perioadă cât a fost director la cultură, o minimă informare v-ar fi lămurit că a obținut slujba respectivă prin concurs ṣi a fost angajat de Primarie nu de PSD. Ṣi că sursa respectivă bate câmpii.”

Vezi mai jos, adeziunea Danielei Dolha în PNL Câmpia Turzii:

Screenshot 20200311 180759 WhatsApp

Screenshot 20200311 180825 WhatsApp

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gavrilă Mureṣan-Pop · 19:02 11.03.2020
  În calitate de președinte al filialei USR Câmpia Turzii vă prezint documentul atașat din care rezultă că Daniela Dolha a demisionat din PNL în februarie 2013. Totodată, vă solicit un drept la replică la acest articol.
  1987341841953236
  • Acest comentariu este nepublicat.
   @ TurdaNews · 19:28 11.03.2020
   Ne puteți trimite în orice moment orice precizări. După cum lesne se poate observa, articolul conține actualizări (UPDATE) de informații care au legătură cu acest subiect.
   Pe de altă parte, într-un UPDATE de acest gen, primarul Dorin Lojigan a precizat că și-a dat demisia după circa 3 ani, când a plecat în străinătate.
   Dreptul la replică îl puteți transmite oricând pe adresa pe care o cunoașteți: redactia@turdanews.net
   Însă v-am ruga să faceți referire strictă la informație. Mulțumim!
   Vom face UPDATE cu cele comunicate de dvs.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ghiță · 20:02 11.03.2020
  Câmpia Turzii nu are nevoie de un primar traseist politic și șomer.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Bota Flaviu · 07:20 12.03.2020
  Despre Daniela Dolha pe care anumite persoane din anturajul primarului Lojigan o fac șomeră, iată adevărul.

  După 17 de muncă în Spania are o situație materială care-i permite să se implice cu toate forțele în politică tocmai pentru a schimba actuala situație din orașul nostru.
  Pe lângă activitatea politică ea se ocupă voluntar trei zile pe săptămână (fără remunerație) de 140 copiii orfani la mânăstirea Dumbrava. Iată serbarea ce a pregătit-o de Crăciun cu acești copii, ajutată de alți oameni inimoși, soții Deceanu.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Sorin M · 11:16 12.03.2020
   Sunt profund impresionat! De aceea cred că, pentru binele acelor copilași, Daniela Dolha trebuie să-și continue activitatea de voluntariat acolo! Nu-i poate abandona! Sau va prefera funcția de primar, în detrimentul acelor copii?! Rămâne să vedem...
   Dar ce a lucrat în Spania, timp de 17 ani, de a câștigat așa bine? Ne poate prezenta un extras de la Finanțele spaniole, cu impozitele plătite? Că bănuiesc că din România nu are. Sau ne poate prezenta veniturile din Spania și pe unde a lucrat, ca s-o credem? Că știu și eu mulți români care lucrează, dar nu-și permit să vină să stea de-a moaca în România, că au prea mulți bani. Ceva e putred la mijloc.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Bota Flaviu · 11:31 12.03.2020
  Iată serbarea de Crăciun a copiilor orfani din mânăstirea Dumbrava de care se ocupă voluntar Daniela Dolha !
  532aaae2286284a4
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 12:20 12.03.2020
  @Sorin M, faci parte din categoria celor pentru care nu merită sa faci vreun sacrificiu. Reprezinți majoritatea care moare de grija altuia, majoritatea care sta și așteaptă sa primească ceva fara miste un deget. Faptul ca acesta doamnă face voluntariat, înseamnă ca face un sacrificiu, își sacrifică timpul ei pe care nu poți să-l cumperi cu toți banii din lume. Tu ce sacrificii ai făcut? Pentru alții, nu pentru tine! Oamenii care fac sacrificii personale pentru alții sunt de admirat si sunt de apreciat. Poate ca e mai bine sa stea cu copiii (care apreciază acest sacrificiu) decat la primarie unde va întâlni oameni ca tine.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator