fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 03 11 at 13.57.50

Tinerii turdeni și-au rupt din timp și s-au întâlnit pe data de 08.03 la Pensiunea Edi unde au puratat ample discuții despre problemele pe care le identifică în comunitatea turdeană precum și soluții la aceste probleme. Vârsta acestora a variat între 17 si 26 de ani, majoritatea având vastă experiență în activități de voluntariat. întâlnirea a fost coordonată de Președintele Organizației de Tineret, Ciocan Patricia, alături de Președintele Partidului Social Democrat, filiala Turda, Ciortea Răzvan.

Discuțiile despre tipul de activități care lipsesc societății turdene au gravitat în jurul activităților educaționale informale precum ateliere de lucru prin care tinerii să afle mai multe despre politică. De asemenea, necesitatea organizării mai multor activități sportive, dar și de caritate, grupul țintă fiind copii, tineri și vârstnici cu situație materială precară sau din medii defavorizate. Un alt grup țintă este cel reprezentat de tineri cu adicția drogurilor. Se vor realiza activități care să îi descurajeze din a consuma substanțe stupefiante. Este îngrijorător numărul tinerilor, chiar în comunitatea noastră, care ajung captivi ai cercului vicios al drogurilor, de aceea ne propunem să organizăm activități care să sprijine tinerii aflați în această situație.

Întâlnirea aceasta a fost formată dintr-un număr restrâns de tineri și a avut ca și scop identificarea problemelor pe care tinerii le identifică în societate, urmând ca în viitorul apropiat să se realizeze un eveniment extins cu tinerii turdeni care vor sa facă o schimbare în comunitatea în care trăiesc. Astfel că încurajăm toți tinerii turdeni să ne sprijine în realizarea activităților viitoare și implicare pentru a crește comunitatea prin realizarea câtor mai multe evenimente. Toate schimbările mari au început cu un număr mic de oameni!

Psdturda 1

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator