fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 4 Comentarii

usr plus

Candidatul USR Turda, Andrei Suciu, este pe punctul de a fi schimbat cu Radu Soporan (PLUS Turda) în ceea ce privește candidatura alianței USR-PLUS pentru funcția de primar al municipiului Turda.

Din informațiile noastre, transmise de la București, USR l-ar fi agreat pe Radu Soporan, în detrimentul controversatului Andrei Suciu, a cărui imagine publică nu este tocmai bună, după ce s-a aflat despre implicarea sa în protejarea jafului care a avut loc la Zoo Turda, în perioada în care era angajat al Primăriei Turda. În plus, Andrei Suciu a intrat într-un ”război” cu jurnalistul Gelu Florea, pe care l-a acuzat că minte în privința informațiilor date publicității, însă jurnalistul TurdaNews a câștigat definitiv procesul în instanță, dovedind implicarea lui Andrei Suciu în neregulile de la Zoo Turda.

Recent, cei de la USR Cluj au transmis o adresă către PLUS Cluj, în care le-au comunicat faptul că negocierile dintre USR și PLUS, pentru stabilirea candidaților comuni în județul Cluj, au intrat într-un impas, iar din acest motiv se solicită intervenția Bucureștiului.

Citește și:

Scandal între USR și PLUS, în județul Cluj! Nu se pot face listele de candidați! Se cere ajutorul Bucureștiului!

Înainte de această comunicare privind impasul în care se află negocierile dintre cele două partide, pentru stabilirea de candidați comuni ai alianței USR-PLUS, cei de la USR Turda au dat publicității o listă de candidați pentru Consiliul Local, în care și-au luat atât candidatura pentru Primărie (prin Andrei Suciu), cât și primele 2 locuri pentru Consiliul Local, iar pe locul 3 era o reprezentantă a PLUS, dar care era ”agreată” de Emil Turdean, fiind în cercul acestuia de influență. Deși ei au spus că a fost o ”negociere”, agreată cu PLUS, se pare că a fost vorba despre implicarea controversatului om de afaceri Emil Turdean, care conduce de facto organizația USR Turda, care ar fi negociat cu câteva persoane de la PLUS încropirea acestei liste și desemnarea lui Andrei Suciu drept candidat comun.

Numai că, la câteva zile, USR Cluj a transmis un comunicat de presă în care a spus că lista prezentată de USR Turda nu este ”definitivă” și că ”negocierile continuă”.

Citește și:

La câteva zile după ce USR Turda a anunțat ”lista de candidați”, conducerea județeană a USR spune că ”nu e definitivă” și că încă ”sunt negocieri”!

Iar apoi a intervenit blocajul negocierilor cu PLUS, problema urmând a fi tranșată de București.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 15:09 11.03.2020
  2016- Andrei Suciu, candidează la primărie, ca urmare a faptului ca 2012-2016 s-a bătut pasul pe loc, oamenii nemulțumiți votează masiv cu noua alternativă ce era oferita de AS. Prea puțin însă. AS se îmbată cu aceasta reușită si rămâne blocat in trecut in cei 4 ani nefăcând nimic palpabil, care sa păstreze interesul alegătorilor, chiar sa atragă noi votanți. Din contra, are probleme de integritate, a agresat pe toti potențialii oponenți, ceea ce i-a adus prejudicii de imagine.

  2020 AS, crede ca va ieși primar, va avea consiliul local si va schimba ceva. Greșit! Traseistul Rigman ce acum ii este "sfatuitor" nu face altceva decât sa își aștearnă un culcuș confortabil, astfel încât să mai aibă un os de ros. Sa sperăm ca in curând, cei 2 "eroi" vor fi puși pe linie moartă, adică in afara alianței, pentru ca numai astfel alianța va dobandi credibilitate. Radu Soporan este o variantă bună fiind un om integru care nu a stat la mila statului ca sa aibă ce manca si mai mult, conduce o activitate economica privată. Sper ca voi avea ce vota, fiindca in prezent, este ca in turul in care trebuia sa alegi intre Vadim si Iliescu 23d26
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Sursa sigura · 20:46 11.03.2020
  Stimate Altceva,
  Nu ma pricep la politică și nu te pot contrazice decât cu un singur lucru:AS nu are probleme de integritate! Sunt printre putinii care îl cunosc cu adevărat pe AS și pot sa îți spun cu mâna pe inima ca este un om foarte corect și cinstit.Asta o știu sigur iar toți cei care încearcă sa îl denigreze o fac ori din neștiință ori din interes. Sigur, el nu trebuia sa între în partide politice, trebuia sa candideze independent , dar stiu sigur ca dacă ar ajunge primar nu ar accepta nici un compromis și ar face numai bine pentru Turda, cu pricepere, transparență și profesionalism. Nu ii cunosc nici pe Rigman nici pe Turdeanu și nici pe Soporan dar știu ca AS ar fi un mare plus(a nu se interpreta) pentru Turda.Am văzut ca ai comentarii pertinente, dar sa nu imi zici că înghiți povestea cu acoperirea jafului de la zoo. Asta numai dacă nu ești undercover.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Altceva · 23:32 11.03.2020
   Chiar dacă nu inghit eu povestea cu jaful, sunt mulți alții care vad altfel treburile. Până DNA ajunge la o concluzie, suspiciunea există. Consider ca Andrei nu e potrivit fiindca nu are stofă de diplomat. E foarte radical si parca puțin răzbunător! In funcția de primar trebuie cineva care sa gestioneze bine relatiile cu oamenii, sa atragă cetățeni valoroși si integri astfel încât sa se schimbe ceva. Actualul primar nu a făcut asta, e orbit de putere su s-a înconjurat de niste yesmen-i sa nu le zic mai urât si asta e rău. Poate să aștearnă marmură in oraș ca votul meu nu il va avea.
   Eu nu inghit faptul ca administrația așteaptă sa vină marțienii sa termine lucrarea, dat fiind faptul ca sunt atâția turiști in Turda, in fiecare zi se pierd niște bani. Păcat.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 21:47 11.03.2020
   Serios?! B0405 Chiar nu are?!

   Păi, să vedem:
   https://turdanews.net/articole/opinie/66082-gelu-florea-diferenta-intre-mine-si-andrei-suciu-e-aia-dintre-cinste-si-necinste-iata-probele.html

   Ups! A luat bani ca să tacă?! Da! În timp ce eu scriam! Iar el îmi spune că sunt plătit să tac! Când, de fapt, el era ăla plătitul să tacă!

   Dar, mai avem:
   https://turdanews.net/articole/dezvaluiri/67112-jurnalistul-gelu-florea-a-demonstrat-andrei-suciu-usr-turda-a-mintit.html

   Ups! Da, e demonstrație clară!

   Nu o să mai spun multe... Dar tipul e specialist cum sunt eu preot șaman! 7598e L-am văzut ce ”poate”. Ideea lui, era de fapt un articol din lege! Doamne, mare-i grădina! Păi, chiar ne-am tâmpit toți?! Serios?!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator