fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

usr protocol plus

USR Cluj a transmis o informare către colegii de alianță de la PLUS prin care îi anunță că ”ne retragem din negocierile pentru desemnarea candidaților la alegerile locale”, anunțând că își retrag și ”sprijinul dat pe cele patru acorduri deja semnate, pentru Consiliul Județean, Cluj-Napoca, Florești și Gherla”.

Cei de la USR consideră că s-a ajuns într-un punct în care negocierile se află într-un evident impas.

”Pentru a asigura continuarea bunei relații dintre USR și PLUS Cluj, am decis să apelăm la același intrument folosit de majoritatea filialelor din țară, anume mandatarea Birourilor Naționale pentru stabilirea candidaților la nivelul județului Cluj și a UAT-urilor din județ”, le-a mai transmis Cătălin Sălăgean, în numele Biroului Județean Cluj.

La Turda, USR forțează desemnarea în calitate de candidat la Primărie a controversatului Andrei Suciu, fost angajat al Primăriei, în perioada fostului primar Tudor Ștefănie, implicat în protejarea celor care au jefuit milioane de lei de la Zoo Turda. De asemenea, USR Turda a transmis o ”listă de candidați” pentru Consiliul Local, care ar fi fost agreată cu cei de la PLUS, însă conducerea județeană a USR i-a pus cu ”botul pe labe”, transmițând un comunicat în care afirmă că lista anunțată, inclusiv candidatura pentru funcția de primar, nu este ”definitivă”.

Citește și:

La câteva zile după ce USR Turda a anunțat ”lista de candidați”, conducerea județeană a USR spune că ”nu e definitivă” și că încă ”sunt negocieri”!

La Câmpia Turzii, USR încă nu a anunțat un candidat, iar cei de la PLUS l-au anunțat pe Eugen Zamblău, fost membru UNPR, PMP, iar UNPR, conform siteului RefleqtMedia. Eugen Zamblău deja s-a lansat cu promisiuni ”sforăitoare” gen ”locuri de muncă bine plătite”, fără a explica cum poate Primăria să intervină pe piața muncii, în ceea ce privește stabilirea salariilor.

Disensiunile dintre USR și PLUS s-au reflectat și în intenția de vot, alianța scăzând semnificativ la Turda, în timp ce la Câmpia Turzii abia dacă depășesc 10 procente.

Citește și:

Pe surse: PNL a făcut un sondaj pe Turda! Rezultate surprinzătoare!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator