fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

sondaj 1024x512

Conform unor surse din mediul politic, PNL ar fi făcut un sondaj privind intenția de vot pentru alegerile locale de la Turda. Rezultatele ar fi surprinzătoare!

Conform surselor noastre, însă datele se discută în mai multe zone din mediul politic local, PNL ar avea circa 30% din opțiunile electoratului, în eventualitatea unor alegeri locale.

Surpriza cea mai mare o constituie PMP, care ar fi ieșit pe locul 2 în acest sondaj, cu circa 20% din intențiile de vot.

Alianța USR-PLUS a căzut pe locul 3, cu circa 14% din intenția de vot. Alianța este într-un continuu scandal intern, atât între cele două formațiuni politice, cât și între organizația locală a USR, patronată de controversatul om de afaceri Emil Turdean și organizația de la Cluj, care începe să-și dea seama că turdenii fac o politică păguboasă.

Citește și:

La câteva zile după ce USR Turda a anunțat ”lista de candidați”, conducerea județeană a USR spune că ”nu e definitivă” și că încă ”sunt negocieri”!

PSD ar fi cam la 12%, în același sondaj, iar Pro România este cotat pe la 7-8% (există discuții pentru o candidatură comună PSD-Pro România-ALDE, la nivel național). UDMR ar fi la limita celor 5%, necesare accederii în viitorul Consiliu Local.

Conform acestor date, nu vor intra în Consiliul Local ALDE, PRM și nici POL, partid la care au migrat o parte din foștii liberali conduși de Nicolaie Giurgiu.

Comparativ cu sondajul realizat de TurdaNews, la mijlocul lunii februarie, singura schimbare majoră este cea privind ”scăderea” USR-PLUS și ”creșterea” PMP, care a dus la rocada pozițiilor celor două partide, pe eșichierul politic local.

Citește și:

Primul sondaj pentru alegerile locale din Turda! Vezi rezultatele!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator