fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

necunoscut

Organizația locală a PSD Câmpia Turzii este într-o tensiune maximă, după ce în spațiul public apar informații privind mai multe candidaturi pentru desemnarea celui care va reprezenta organizația locală pentru funcția de primar la alegerile locale din vara acestui an.

În spațiul public s-a vehiculat ideea că ”se face un sondaj” de către un institut reprezentativ pentru desemnarea candidatului PSD Câmpia Turzii pentru funcția de primar. Informația a fost propagată de consilierul județean Petre Pop.

”Pentru prima dată PSD Câmpia Turzii are două variante de candidat, cu șanse de a schimba actuala conducere PNL. Noi ne pronunțăm pentru Marcel Bogdan, dumneavoastră veți stabilii candidatul nostru, printr-un mod democratic, deschis și liber, opinia exprimată!”, a spus Petre Pop pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

În schimb, oficialii organizației locale neagă faptul că s-ar face un astfel de sondaj, susținând că PSD Câmpia Turzii și-a stabilit deja candidatul.

”În ședința din 24 februrie 2020, membrii Biroului PSD Câmpia Turzii l-au desemnat pe Gheorghe Iulian Rece, candidat pentru funcția de primar al Municipiului Câmpia Turzii.

Pentru a pune capat speculațiilor apărute în spațiul public, vă informăm că domnul Marcel Bogdan nu figurează ca membru nici in PSD Câmpia Turzii și nici în baza națională a PSD.”, se precizează într-o informare a Biroului PSD Câmpia Turzii.

Incertitudinea apare din faptul că, în prezent, PSD Câmpia Turzii are o conducere aleasă, care l-a marginalizat pe consilierul județean Petre Pop, fost administrator public al Primăriei. Acesta din urmă, însă, a contestat alegerile în urma cărora Mihai Șandru a fost ales președinte, iar consilierul local Gheorghe Rece a fost ales președinte executiv. Însă, este considerată o conducere aleasă în ”epoca Liviu Alexa”, fostul președinte al PSD Cluj, eliminat între timp din structura de conducere.

Ba mai mult, fostul președinte al organizației județene, deputatul Horia Nasra, care pare să revină în prim-planul organizației județene, a avut zilele acestea o întâlnire cu ”gruparea Petre Pop”, și susține candidatura lui Marcel Bogdan la Primăria Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator