fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

cristian lungu

Senatorul PMP Cristian Lungu, președintele organizației județene PMP Cluj, îi critică pe cei de la USR că manipulează ”în stil PSD”, cu sondaje contrafăcute.

Cristian Lungu spune că PMP este singurul partid din județ care și-a dublat scorul electoral, procent obținut la prezidențiale comparativ cu europarlamentarele din luna mai 2019, dar cu toate acestea în sondajul intern al USR este creditat cu 1,69%, în timp ce partide care în urmă cu 3 luni nici nu îndeplineau minimul pragului electoral pe județ, sunt prezentate la procente fabuloase, gen ALDE - 6,21% și Pro România - 10,17%.

"Deputatul Ungureanu este întro criză de imagine foarte gravă după ce în calitate de locomotivă a celor de la USR Cluj a înjumătățit scorul filialei în doar cinci luni de la europarlamentarele din mai 2019 când, după un scor de 32%, a dus filiala la 20% în noiembrie. Fără lipsă de forță electorală și cu fotoliul de primar al municipiul scăpat printre degete, încearcă disperat să intoxice electoratul clujean cu sondaje neasumate de nici o casă de sondare și în care Alianța USR-Plus e prezentată  la Cluj la scorul din mai 2019 când au avut loc europarlamentarele, adică la 31%.", afirmă senatorul, citat de Ziua de Cluj.

Senatorul clujean atrage atenția că astfel de sondaje, neasumate, vor apare tot mai des în perioada următoare, pentru că reprezintă o strategie a USR-ului, partid care a procedat similar și cu alte ocazii.

”Ultima dezinformare grosolană vine din partea celor care se prezintă drept oameni care fac o altfel de politică și care în încercarea de a-și liniști susținătorii, au strecurat în presă un presupus sondaj prin care dezimformează în stil PSD. Este păcat ca aceste practici ticăloase se lipesc și de cei care au venit cu mesajul “Noi suntem altfel" și "Fără hoție ajungem departe". Îi provoc pe cei din USR-PLUS Cluj să publice integral sondajul “scăpat” în presă, și din care rezultă că ar câștiga alegerile parlamentare din acest an", a afirmat Lungu președintele PMP Cluj, conform sursei citate.

Senatorul Lungu spune că, în realitate, situația nu e foarte schimbată de scrutinul electoral de acum 3 luni, mai ales în condițiile în care ALDE și-a pierdut 75% din organizații, iar Pro România nu a făcut pragul minim la niciun scrutin electoral în județ.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator