fbpx

 
 
Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

”Locuitorii din Câmpia-Turzii au tomograf în localitate datorită implicării umaniștilor”, este titlul unui comunicat de presă transmis de PPU-SL, care face referire la o hotărâre de Consiliu Local care n-a fost discutată și aprobată... NICIODATĂ! Practic, consilierii PPU-SL au spus #ȘÎEU am contribuit la cumpărarea tomografului, falsificând realitatea!

”Urmarea a inițiativei grupului de consilieri ai Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) din Câmpia Turzii, hotărârea de Consiliu Local pentru achiziționarea unui Computer Tomograf pentru dotarea Spitalului Municipal Câmpia-Turzii ,,Doctor Cornel Igna” a fost aprobată și votată.”, se prezintă în comunicatul de presă al umaniștilor, care face referire la achiziția unui tomograf la Spitalul din localitate, în urma unei inițiative a consilierilor PPU-SL, transpusă într-un proiect de hotărâre care a fost discutat și aprobat în forul deliberativ local. Fără a discuta o posibilă inițiativă, este cert că o astfel de hotărâre de Consiliu Local NU A EXISTAT! Și nici n-a fost discutată o astfel de problemă în Consiliul Local, cu propunere de proiect de hotărâre!

”Locuitorii din Câmpia-Turzii vor putea face tomografii computerizate la ei în localitate datorită implicării consilierilor locali PPU (social-liberal) din Câmpia-Turzii. Umaniștii din Consiliul Local au inițiat un proiect prin care Spitalul Municipal Câmpia-Turzii ,,Doctor Cornel Igna”, va fi dotat cu un Computer Tomograf, valoarea totală a investiției ajungând la suma de 1.2 milioane de lei. Inițiativa a obținut voturile necesare pentru aprobarea Hotărârii de Consiliu Local, achiziția urmând a fi făcută în regim de urgență.
 
Consilierii umaniști din Câmpia-Turzii, Vasile Soporan, Eugenia Câmpean și Liviu Man, au propus primarului Dorin Lojigan proiectul de achiziționare aparatului și l-au supus în atenția consiliului de administrație al spitalului.”, se laudă cei de la PPU-SL, cu o hotărâre care nu a existat niciodată!

Comunicatul celor de la PPU-SL s-a suprapus peste informația publică privind achiziționarea unui aparat tomograf la Spitalul din Câmpia Turzii, însă sursa deciziei și a finanțării era cu totul alta, respectiv Consiliul Județean Cluj!

"Încă o veste bună pentru sănătatea cetățenilor din Câmpia Turzii.

Urmare a consultarilor avute cu președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, cu privire la dezvoltarea sectorului sănătății în Câmpia Turzii și creșterea calității serviciilor medicale oferite comunității locale, dar și celor învecinate, am solicitat acordarea fondurilor necesare achiziționării unui computer tomograf pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna”.

Astfel, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean, odată cu votarea bugetului județului Cluj, a fost atribuită suma de 1.2 milioane de lei, (12 miliarde lei vechi) pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna”, în vederea achiziționării aparatului de Computer Tomograf.

Vreau să le mulțumesc, pe această cale, atât președintelui și vicepreședinților Consiliului Județean Cluj, cât și consilierilor județeni PNL, Cristian Haiduc și Dumitru Drăghici, care au susținut și votat amendamentul.", a spus primarul Dorin Lojigan, acum o săptămână.

Citește și:

Câmpia Turzii va avea computer tomograf nou!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate