fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

pmp turda logo

Anul 2020 este un an în care cetățenii sunt chemați la urne pentru a stabili direcția localității, pentru următorii 4 ani. PMP Turda va avea candidat propriu pentru funcția de primar și listă proprie pentru Consiliul Local.

De ce sunt atât de importante alegerile din 2020?!

Pentru a vă răspunde singuri, uitați-vă în jurul vostru! Vă place ce vedeți?! Vă place ritmul cu care se ”mișcă” Turda?” Vă place ce fac ”politicienii” locali?! Și dacă nu vă place, ce puteți face?!

Turda pare a fi într-un moment de cotitură, într-un moment al haosului generalizat, într-un moment în care avem șansa deosebită de a da o direcție corectă localității!

Ce vedem la partidele politice locale?! Doar interese personale, scandaluri, traseism politic, fără nicio treabă cu interesul turdenilor... 

Se ceartă unii cu alții, trec de la stânga la dreapta peste noapte (și invers), fac alianțe și nu se pot înțelege între ei, își fac partide ”noi” cu traseiști care-și urmăresc interesele de gașcă, vor să distrugă mai mult decât să construiască, pun interesul cetățeanului pe planul doi urmărindu-și doar propriile interese, nu vin cu soluții pentru viața turdenilor... și multe altele, pe care le știți și le vedeți foarte bine!

Din acest motiv, vrem categoric să ne disociem de această ”clasă politică” locală! Pentru că nu ne reprezintă nici pe noi, nici pe turdeni! Avem convingerea că procedăm corect, iar acest lucru se vede din valul de înscrieri în partid, care se manifestă în ultima perioadă.

Pare o ”bătălie” a turdenilor, împotriva clasei politice care nu-i satisface, iar pentru asta au ales organizația care e cel mai aproape de interesul lor: PMP Turda! Lucru care ne onorează, așa cum am mai spus, dar ne și obligă! 

Pentru că, așa cum în 2016 am promis că ne zbatem să scădem impozitul pe clădiri pentru persoanele fizice (fiind singurul partid care a propus acest lucru în campania electorală!), lucru pe care l-am reușit ulterior (doar parțial, pentru că partidele nu au vrut să accepte reducerea pe care noi am propus-o, respectiv cu 20% - cu argumente legale, motiv pentru care în 2020 sperăm să ne acordați mult mai multe voturi, pentru a duce la final acest obiectiv), tot așa ne vom bate pentru interesul cetățeanului, pentru că Turda are nevoie de o direcție corectă, de un ritm de lucru mult mai amplificat, de organizare, de transparență, de corectitudine, de construcție, de dialog constructiv, de deschidere față de cetățean, de rezolvare urgentă a problemelor stringente ale societății etc.

Putem spune că în 2020 suntem pregătiți să câștigăm alegerile locale și să punem interesul cetățeanului în toată administrația locală!

Asta nu înseamnă că nu ne puteți ajuta în continuare, cu idei/soluții/păreri (transmise prin Messenger pe pgina noastră www.facebook.com/pmp.turda sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), înscriindu-vă în organizația locală PMP Turda sau încercând să le explicați cunoscuților de ce trebuie să voteze PMP Turda în acest an extrem de important pentru viitorul Turzii. Chiar ne dorim să fim cât mai mulți care vrem Turda așa cum trebuie să fie!

Hai să punem Turda în Mișcare!

PMP Turda

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator