fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

5 Comentarii

cristian matei candidatPNL

Primarul Cristian Matei a fost validat aseară de Colegiul Director Județean al PNL Cluj, în calitate de candidat al PNL Turda pentru funcția de primar, la alegerile locale din acest an. Matei a făcut pasul înspre PNL după ce a fost dat afară din PSD, pe motiv că a refuzat participe la campania electorală pentru Viorica Dăncilă, că nu ar fi promovat PSD-ul și pentru că deputatul de Turda, Cristina Burciu, a votat Guvernul Orban, după ce Guvernul PSD a picat în Parlament.

La începutul activității politice, Cristian Matei a fost membru al PL 93, partid din care făcea parte și actualul președinte al PNL, Ludovic Orban.

În aceeași ședință, au fost validate și candidaturile altor trei primari în funcție, respectiv a lui Emil Boc (Cluj-Napoca), a lui Dorin Lojigan (Câmpia Turzii) și a lui Mircea Moroșan (Huedin).

”Un nou mandat înseamnă în primul rând continuitate, este foarte important ca toate proiectele începute în cadrul acestui mandat să fie implementate și finalizate. Așa cum mi-am propus la începutul mandatului am reușit să găsim nu doar soluții ci și, cel mai important, finanțari pentru a rezolva toate problemele stringente cu care se confrunta orașul nostru. Am reușit să accesăm pentru proiectele de care Turda avea nevoie, sute de milioane de euro, bani europeni, finanțări nerambursabile, pentru investiții în infrastructură și vă asigur că nu mă voi opri până când fiecare străduță din acest oraș va fi asfaltată și până când calitatea vieții fiecărui turdean va fi semnificativ îmbunătățită.

In anul 2019 am demarat cele mai multe lucrări și am modernizat cele mai multe străzi din ultimii 30 de ani, am modernizat aproape complet unitățile de învățământ, avem un spital cu o față nouă, transport public la standarde europene, 21 proiecte europene în derulare și multe alte proiecte în implementare sau finalizate cu succes. Această perioadă a Turzii, intervalul 2016-2019, a reprezentat fără urmă de îndoială cea mai prolifică perioadă de dezvoltare a orașului, perioada în s-a creat contextul care va oferi orașului o creștere exponențială. Așa cum în urmă cu câțiva ani v-am promis că Turda va avea un transport public modern la standarde europene, și părea doar o fantezie, așa vor deveni realitate toate proiectele despre care v-am informat în toți acești ani.

Desigur că poate unele lucruri ne dorim să meargă mult mai repede, mai ales în privința modernizării infrastructurii, dar până acum s-a făcut tot ce era omenește posibil și așa cum vedem cu toții, am făcut progrese mari într-un timp scurt și țineți minte că acesta este doar începutul. Avem astăzi o echipă cu experiență, profesionistă, șlefuită de provocările care ne-au maturizat, iar continuitatea este o condiție pentru a duce la capăt tot ceea ce am început. Turda a devenit din multe puncte de vedere un municipiu exemplu la nivel național și am certitudinea că împreună putem transforma Turda în orașul european pe care ni-l dorim cu toții! Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și susținere, pentru dorința extraordinară de a face din acest oraș un etalon și vă invit să îmi fiți alături în continuare!”, a spus Cristian Matei, pe Facebook.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 12:14 22.02.2020
  Si calul plin de bube, rapanos, dupa ce lua o gură de jaratec, se dadu de 3 ori peste cap si se făcu într-un bidiviu de toată frumusețea...cam asta ar fi de spus.

  După 4 ani de împliniri mărețe, planuri megalomaniace, avem cateva alei asfaltate si niște autobuze electrice care au costat cat 2 clasice de 2 ori mai încăpătoare, dar care cică poluează, (chiar dacă sunt Euro6d).
  Cam asta ar fi rezumatul celor 4 ani. Oare e mult oare e puțin? Vom vedea la urne.
  Fiți deștepți și alegeți pe cel care vrea binele orașului, nu binele familiei sale, pe cel care nu este orbit de ura si dorința de putere.
  PS inca nuba apărut acel candidat, dar cine știe, poate poate...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Andrei Pop · 21:51 22.02.2020
  Felicitari!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Andrei Pop · 21:55 22.02.2020
  @Altceva Lasa ca-s mai buni traseistii de la usr, nu? O ceata organizata de birjari, dupa limbajul pe care il folosesc, de fosti penelisti care au capusat orasul in anii anteriori si acum vor sa puna mana pe toti banii europeni care intra in oras!

  Cine nu vede cate s-au facut pentru oras in ultimii patru ani ar trebui sa dechida ochii mai bine!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 22:44 22.02.2020
  Am zis eu ceva de USR!? Am zis eu cine e mai bun? Lupul isi schimbă părul, dar naravul, ba! Felicitari la cine? Ca s-au pus 10 km de asfalt in 4 ani e demn de cartea recordurilor, nu? Ca s-a reușit mutarea podului in gestiumea CNAIR, e la fel super-performanță! Care este rolul primarului, viceprimarului (ala de e plătit degeaba), a consiliului local (plin de incompetenți)? Nu sa facă treabă?! Dacă au pus 1 metru de asfalt, maaamaaa, ce realizare, surle, trâmbițe, victorie, asta de fapt trebuie sa facă si să tacă!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  alin pop · 09:29 23.02.2020
  @Altceva corect
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate