fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

usr turda solicitare

Beneficiari ai unei părți însemnate din ”banul public”, prin finanțarea partidelor politice cu bani de la bugetul național, cei de la USR Turda cheltuie banii cetățenilor și apoi le cere acestora să ”le facă programul de guvernare locală”, pentru că ei nu sunt în stare! Asta după ce au anunțat că au mulți ”specialiști”, iar candidatul la funcția de primar explica că este ”fără ocupație” nu pentru că nu se poate angaja, ci pentru că... lucrează pentru turdeni (dar nu a prezentat nimic concret, în ultimii ani)! Iar până acum nu au prezentat nimic constructiv, doar ”atacuri”.

”Stimați cetățeni, USR Turda vă invită să contribuiți la elaborarea programului de guvernare locală cu care ne vom prezenta în fața dumneavoastră la alegerile locale din anul 2020. Ne dorim un program adaptat nevoilor și intereselor cetățenilor, de aceea sprijinul dvs. este foarte important.”, au transmis cei de la USR Turda, care recunosc că politica lor de până acum nu s-a bazat pe nevoile reale ale cetățenilor, ci pe frustrările lor personale.

Decizia celor de la USR Turda a venit în urma mai multor gafe pe care liderii organizației locale le-au făcut.

Una dintre ele a fost aceea în care Andrei Suciu, vicepreședinte USR Turda și candidat al partidului pentru funcția de primar, a spus că ”susține ideea unui management performant la conducerea Salinei, echipa de conducere ar trebui să aibă obiective clare, cu sume concrete care să se întoarcă din profitul Salinei în bugetul orașului.” Asta în condițiile în care Salina Turda va raporta un profit colosal în anul 2019, iar legislația prevede ideea ca parte din profit să revină bugetului local, pentru secțiunea de dezvoltare a localității. Concret, este vorba de minim 50% din profitul societății Salina Turda, însă procentul poate fi și mai mare (prin decizia Consiliului Local).

fotografie TurdaNews

Citește și:

Când ești ”fără ocupație” și vrei să te dai ”manager cu soluții”…

Andrei Suciu se ceartă cu suporterii echipei de handbal Potaissa Turda și cu turdenii care apreciază performanțele echipei!

De asemenea, cu câteva zile în urmă, cei de la T9/USR Turda au declanșat un nou atac la adresa echipei de handbal Potaissa Turda, după victoria acesteia din Elveția. În loc de ”felicitări”, echipa de handbal a primit un nou ”atac” de la Andrei Suciu&comp, care au reproșat clubului de handbal că nu reușește să atragă atâția sponsori câți are echipa din capitala Elveției, HVB Berna! Asta în loc să remarce faptul că Turda, un oraș minuscul din punct de vedere economic, comparativ cu capitala Elveției, una dintre țările cu cel mai înalt standard de viață și economic (mai ales în domeniul financiar), a reușit să câștige pe terenul elvețienilor.

Dar frustrările lui Andrei Suciu (care este un aprig contestatar al sportului turdean) au fost contrate imediat de comentariile turdenilor, care au reproșat celor de la T9/USR Turda că au o mare problemă dacă au această abordare față de echipa de handbal a orașului, care face performanțe extraordinare, în ciuda faptului că nu are un buget atât de mare ca alte cluburi din țară (Potaissa Turda este pe locul 2 în Liga Națională, în condițiile în care la nivel de buget suntem undeva pe locul 7-8; asta fără să mai amintim faptul că în 2018 turdenii au câștigat o cupă europeană la handbal!).

Iată câteva dintre comentariile acide la adresa atacului declanșat de Andrei Suciu, președintele Asociației T9 și candidatul USR Turda la Primărie, la adresa echipei de handbal Potaissa Turda:

Screenshot 2020 02 15 at 12.04.50

Screenshot 2020 02 15 at 12.05.21

Screenshot 2020 02 15 at 12.05.52

Screenshot 2020 02 15 at 12.06.20

Screenshot 2020 02 15 at 12

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  maxim · 16:40 15.02.2020
  daca usr turda nu are valoare .....cum vreti dvs-turdanews(gelu florea) sa insinuati,de ce va este frica de ei... cu ce va au la mana sa va atace in caz ca ajung la primarie......prea insistent ii denigrati tot timpul.Imi vine sa cred ca din exces de zel va cam coborati sub nivelul lor...parerea mea apolitica!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gelu FLOREA · 16:53 15.02.2020
  @maxim Dvs numiți "atac" faptul că nu au specialiști să facă un program?!
  Sau numiți "atac" faptul că Andrei Suciu habar nu are de legislația privind virarea profitului de la Salină la bugetul local?!
  Sau faptul că turdenii le dau cu tifla, privind obsesia lor cu echipa de handbal, pe care vor să o desființeze?!
  Sau numiți "atac" faptul că am câștigat procesul de 10.000 de euro cu Andrei Suciu, deși m-am reprezentat fără avocat (în timp ce el și-a plătit avocați cu mii de euro), demonstrând astfel că i-a protejat pe cei care au jefuit banul public, la Zoo Turda?!
  Ori poate e "atac" faptul că USR Turda e condus de un traseist?!
  Serios?! (giggle)
  Nu mă au cu nimic la mână! Nu vă faceți iluzii deșarte... Mafioții nu mă pot avea la mână cu ceva! Pe ei îi apucă disperarea, nu pe mine! o)
  Să știți că nu există "exces de zel" în a arăta adevărul! Doar pentru Andrei, că e disperat, eventual! Să înțeleg, Andrei, că tot n-ai curajul să-ți asumi un dialog pe față cu mine?! Hai, fii bărbat, măcar în ceasul al 12-lea, să nu mai râdă și Pierre Dassilu de tine!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate