marian morar
m install
nello construct

PMP Turda solicită găsirea unei soluții pentru problema câinilor maidanezi

zamblau eugen

 

PMP Turda solicită luarea unor măsuri urgente împotriva câinilor maidanezi care pun în pericol siguranța cetățenilor.

”În ultima perioadă tot mai mulți cetățeni din diferite zone ale orașului nostru ne informează despre câinii fără stăpân, numărul lor fiind tot mai mare, iar agresivitatea lor la fel. 

Câinii care formează haite sunt liberi, pot ataca oricând și oriunde. PMP va prezenta problema în ședința de Consiliu Local și o să ceară să se ia urgent măsuri, întrucât aceste incidente pot pune viața în pericol. 

PMP este si va fi întotdeauna în sprijinul cetățenilor pentru a fi in siguranța și să-și poată desfășura activitățile zilnice în deplină siguranță.

Administrația locală trebuie să prezinte un plan concret privind rezolvarea acestei probleme, precum și ceea ce s-a făcut până acum, concret! Înțelegem că este vorba și despre o problemă generată de cetățeni iresponsabili, care își abandonează câinii (sau nu-i sterilizează, conform legii), cum la fel de bine putem crede că este vorba despre o ”rotație” a câinilor (există zvonuri în acest sens) pentru a crește veniturile asociației de ecarisaj, însă trebuie o implicare mai mare pentru a găsi o soluție pentru această problemă. Oricât de mult am iubii animalele, trebuie să recunoaștem că astfel de imagini nu constituie o normalitate!

Sugerăm o dezbatere mai largă, în care administrația locală să cheme la aceeași masă alți factori care pot, doresc și pot fi implicați în rezolvarea acestui fenomen, cum ar fi Poliția, Poliția Locală, Direcția Sanitar Veterinară, Asociația Centrul de Ecarisaj Turda, ONG-uri implicate în protejarea animalelor, alți factori implicați în rezolvarea/gestionarea cu succes a acestor situații (dacă există în țară) etc.”, au menționat cei de la PMP Turda, pe pagina lor de Facebook.

o

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2