m install
petlinii
nello construct

Tișe promite asfaltarea drumurilor județene în an electoral

floris

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, promite că în acest an vor continua asfaltările pe drumurile județene.

Bugetul la întreţinere curentă este asemănător celui de anul trecut, de peste 50 de milioane de lei, în timp ce la capitolul modernizare au fost prevăzuţi aproximativ 220 milioane de euro, bani europeni.

Vom ajunge în acest an pe toate porţiunile pe care anul trecut nu am reuşit să le facem. Sunt bucăţi de drumuri în care trebuie să ajungem cu întreţinerea şi aici aş menţiona zona Filea de Sus – Filea de Jos, Sănduleşti – Cheile TurziiPădureniChinteni. De asemenea finalizarea Chinteni –  Deuşu – Sânmărtin – Giula. De asemenea, drumul spre Buza, drumul spre Gădălin, drumul spre Leghia până în Aghireşu – Gârbău. De asemenea, drumul de la Aşchileu – limita cu Sălaj, de asemenea Recea-Cristur – limita cu Sălaj. Putem continua în Călăraşi – Călăraşi GarăLuna – limita cu judeţul Mureş” a declarat Tișe la emisiunea Ziua Live.

Citeșe și: Tișe și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: