fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

alexandru toth

Vicepreședintele ALDE Câmpia Turzii, Alexandru Toth, a reacționat dur la informația privind ”situația deficitară și periculoasă” de la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, care ar avea o pierdere financiară în 2019 de sute de mii de lei!

”Am aflat, cu stupoare și indignare, despre situația deficitară și periculoasă, din punct de vedere economic, care se propagă la Domeniul Public Câmpia Turzii.

O societate care lucrează în slujba Primăriei, care are monopol pe toate lucrările de reabilitare de drumuri, amenajare de parcuri și parcări, nu are voie să aibă probleme economice, decât dacă este prost manageriată sau dacă starea de fapt dintre manager și ordonatorul principal de credite este una nefastă.

Din informații care ne-au parvenit, se pare că pierderea înregistrată de Domeniul Public Câmpia Turzii la finele anului bugetar 2019 este de ordinul sutelor de mii de lei ... ați citit bine, SUTE DE MII DE LEI PIERDERE la o societate care nu trebuie să se bată pentru achiziții publice, dar care – din varii motive care țin de viziunea aceea profesionistă, cu care se laudă principalul diriguitor al orașului, ESTE ÎN PIERDERE!

Până la urmă, managementul cu care vin în fața cetățenilor, din punct de vedere scriptic, nu se traduce și faptic, deoarece în 2019, Domeniul Public a închiriat utilaje în valoare egală cu suma primită pentru lucrările efectuate ... de unde să producă firma asta profit?
Dar am uitat ... în conformitate cu proasta gândire a primarului de la Câmpia Turzii, Primăria nu trebuie să facă profit, rezultând pe cale de consecință că nici Societățile Comerciale nu trebuiesc să facă profit... o filozofie proastă, care se va dovedi și mai proastă pe viitor.

Domnule primar, în conformitate cu Legea 31/1990, OBIECTIVUL societăților comerciale este acela de a face PROFIT, nu sinecuri camarazilor de partid, nu „cadouri economice” partenerilor de la societățile comerciale private.

Totodată, rolul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA nu este acela de a satisface fițele de virgină ale primarului, ci ACELA DE A FACE PROFIT, pentru că SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA NU ESTE FIRMA LUI DORIN LOJIGAN, ci este societate comercială cu capital integrat de la Municipiul Câmpia Turzii ... adică, noi toți – cetățenii orașului – suntem patronii acestei firme, voi – consilierii și primarul – sunteți doar puși acolo să cârmuiți, și cârmuiți tare prost, devreme ce firma are pierderi, banii se duc pe închirieri de utilaje de la „tovarăși” și singurele realizări edilitare sunt ... două parcări!

Dragi cetățeni, va veni și momentul ca această firmă să facă profit, ca lucrările să fie de calitate, iar parcul auto al firmei să nu stea, cu săptămânile, în service-urile „partenerilor”... din iunie, schimbăm paradigma economică a orașului!”, a scris Alexandru Toth, pe pagina de facebook a ALDE Câmpia Turzii.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate