fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

lungu trump

Senatorul clujean Cristian Lungu (președintele PMP Cluj) a fost singurul parlamentar român care a participat la cel mai important eveniment politic american, respectiv ”Mic Dejun cu Rugăciune”, eveniment la care a participat și președintele SUA, Donald Trump.

”Am avut onoarea să fiu singurul invitat din Parlamentul României, la cea de-a 68-a ediție a celui mai important eveniment politic american: „Mic Dejun cu Rugăciune” (National Prayer Breakfast). Evenimentul are loc anual din 1930 și îi întrunește aproape pe toți senatorii și congresmanii americani în funcție și retrași. La eveniment sunt invitați și politicieni din peste 100 de țări și reprezentanți ai mediului de afaceri. La fiecare ediție este prezent și se adresează invitaților și președintele Statelor Unite.

În cadrul evenimentului din 6 februarie, prezența președintelui SUA, Donald Trump a avut o dublă semnificație dat fiind faptul că fusese achitat cu câteva ore înainte, de acuzațiile de abuz de putere pe care democrații i le-au adus. În primele sale comentarii publice, făcute după ce a fost achitat de Senat, preşedintele american, Donald Trump, i-a atacat pe democraţii care l-au pus sub acuzare, calificând-i drept "persoane necinstite, care au rănit naţiunea". Trump a spus că nu poate permite ca ceea ce s-a întâmplat în timpul procesului său de "impeachment" să continue: "Familia mea, ţara noastră măreaţă şi preşedintele vostru au fost trecute printr-o experienţă îngrozitoare de unele persoane foarte necinstite şi corupte. Ei au făcut tot posibilul pentru a ne distruge şi, astfel, au rănit grav naţiunea noastră. Ei ştiu că ceea ce fac este greşit, însă ei se pun pe ei înşişi cu mult înaintea ţării noastre". Președintele SUA, Donald Trump a punctat în discursul său și importanța libertății religioase și acțiunile administrației Trump în încurajarea libertăților religioase. Donald Trump a afirmat și că „orice copil este un dar sfânt de la Dumnezeu”, întărind poziția republicanilor anti-avort.

Este o onoare pentru mine ca membru al Parlamentului României să fiu invitat în acest an la National Prayer Breakfast. După achitarea de Senat a președintelui Trump este primul eveniment la care este prezent, iar remarcile pe care le-a făcut aici au întărit poziția SUA împotriva persecuției religioase a creștinilor care are loc acum mai ales în Africa, Orientul Mijlociu și China.

National Prayer Breakfast a început în 1930 ca o adunare a congresmenilor americani cu scopul de a se ruga pentru credință și pentru a reduce divergențele între grupurile religioase. Prin prezența președinților americani la acest eveniment, National Prayer Breakfast a devenit o întâlnire religioasă și politică de mare prestigiu.”, a spus Cristian Lungu.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate