fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

3 Comentarii

84192513 2957575920940857 9104313404515942400 n

Avram Gal, candidat la funcția de primar în Câmpia Turzii, a lansat public o selecție pentru postul/posturile de consilier al primarului, spunând că acest loc de muncă se acordă, de regulă, celor din partid sau apropiaților unui primar, lucru pe care el vrea să-l schimbe, considerând că este momentul ca oamenii pregătiți, profesioniști, să se implice în administrația locală.

”VOI FI PRIMARUL DEZVOLTĂRII, NU AL INTERESELOR! VREI SĂ FII CONSILIERUL VIITORULUI PRIMAR?! APLICĂ ACUM!

Poate mulți nu știți, dar orice primar are oportunitatea/posibilitatea de a angaja în cabinetul său, personal pentru postul de ”consilier al primarului” (nu consilier local, care se alege pe lista unui partid).

De regulă, primarii angajează persoane din anturajul lor, oameni de partid sau oameni față de care au anumite ”datorii”, iar din acest motiv profesionalismul acestor ”consilieri” este discutabil.

Eu vreau să schimb această stare de fapt, pentru că e păguboasă pentru localitate și implicit pentru comunitate.

Tocmai de aceea, o să lansez o provocare PUBLICĂ pentru toți aceia care vor să schimbe ceva, care sunt competenți, care își doresc să beneficieze de oportunitatea de a fi consilieri REALI ai mei, în calitate de primar, în mandatul 2020-2024, pe diverse domenii de activitate, pentru a contribui împreună la dezvoltarea localității și la mai binele locuitorilor: vă aștept să aplicați pentru viitoarele funcții de CONSILIER AL PRIMARULUI!

Îmi puteți trimite câteva gânduri, expertiza dvs sau domeniul/domeniile în care considerați că puteți ajuta/contribui (menționând cum anume puteți contribui), precum și datele dvs de contact, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ATENȚIE: Nu este nevoie să vă înscrieți în partid (ALDE, din partea căruia voi candida la alegerile locale), pentru că nu acesta este scopul! Scopul meu este să găsesc oameni competenți care să-și dorească să se implice, cu pregătirea și profesionalismul lor, în mai binele acestei localități, în care trăim împreună, într-o colaborare care va include retribuirea financiară, așa cum este normal.

După analizarea ofertelor dvs (care trebuie să îndeplinească condițiile de eligibilitate, respectiv să îndepliniți criteriile de profesionalism, competență sau pregătire necesară pentru a vă oferi sprijinul), modalitatea de desemnare, după ce voi câștiga alegerile locale, va fi aceea de a efectua o tragere la sorți publică, iar cei care vor extrași vor ocupa locurile vacante de ”consilier al primarului”, existente conform legislației în vigoare.

Acum e momentul să schimbi ceva și tu! 

Implică-te!”, a scris Avram Gal pe contul său de Facebook.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ironika · 10:41 07.02.2020
  Ce tare!

  Adică el nu e primar și deja face selecție de personal?!

  „Veșnicul candidant” la primăria Câmpia Turzii...chiar nu vede că lumea nu-l vrea acolo? După atâtea înfrângeri mi-ar fi rușine să mai candidez! sincer....dar deh, asta e politica.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 12:49 07.02.2020
  Ăsta e de poveste Pune căruța înaintea cailor. Good job, de fapt hand job Avram.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  iobagu · 11:34 08.02.2020
  Teribil catindat mon cher! Parol, pe-onoarea mea!Nenea Gal, nici-o persoană cu un dram de bunsimț nu dorește să-și asocieze numele cu al lui matale!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate