fbpx

Icon 1 Comentariu

stelu luca

A fost timp de 10 ani, vicepreședinte PSD Turda și 5 ani președinte al UNPR Turda. Fost consilier al senatorului Cordoș Alexandru pentru problemele etniei rome, Stelian Luca a dorit să-și exprime părerea legată de scandalul mediatic ce vizează administrația locală

Am tot stat deoparte să văd pana unde poate ajunge mârșăvia. Mai fraților chiar nu vă e rușine de voi în primul rând?„Am tot stat deoparte să văd pana unde poate ajunge mârșăvia. Mai fraților chiar nu vă e rușine de voi în primul rând?


Domnule Ursuleanu, eu te cunosc mai bine decât toți fraierii pe care i-ai dus de nas până acum.


Ai venit de la Ploiești și ai supt o țâtă, cum nu mulți au supt în Turda. Dar tu ce ai făcut? Ai muscat o mână care ți-a fost întinsă, și pe deasupra ai ponegrit și batjocorit tot în calea ta făcând un pact cu Diavolul.


Te ai aliat cu Țăranul Agricultor, care și-a lăsat sosonii la întrarea în Turda, cu Suciu, cu Mihai Mocanu, și cu Răzvan Ciortea, să dați în actualul Primar de Turda. Păi măi parveniți-lor, voi nu veți ajunge toți împreună nici la degetul cel mic al Primarului Matei. Vă bate asta în iunie, în pijama și papuci de casă!”, transmite  Luca. 

Citește și: Matei Cristian: Bogdan Ursuleanu mi-a cerut mie să îi plătesc datoriile, iar eu am refuzat categoric!

 

Fostul colaborator al primarului Cristian Matei, Bogdan Ursuleanu, mesaj dur la adresa edilului turdean!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator