fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

2 Comentarii

psd proromania

Pro România va face alianțe cu PSD la alegerile locale, a anunțat președintele Pro România, fostul premier Victor Ponta, Declarația a fost dată în emisiunea ”România 9” de la TVR și vine după ce, nu cu mult timp în urmă, anunța la Cluj-Napoca faptul că Pro România va merge în alegerile locale singur.

Victor Ponta a anunțat, miercuri seara, la TVR 1, în emisiunea ”România 9”, moderată de Ionuț Cristache, că va face alianță cu PSD la alegerile locale, însă nu peste tot.

”Nu vom face alianță 100% cu PSD la Vrancea, la Dolj. Eu nu am obiectiv, ca domnul Iohannis, să omor PSD, dar nici să îl cresc, pentru că l-am dus la 40% și m-au dat afară. În comparație cu Dăncilă, cu Ciolacu se poate lucra. PSD are probleme foarte mari de imagine și trebuie să stea în opoziție.”, a declarat Victor Ponta, conform stiripesurse.ro.

La Turda, atât PSD cât și Pro România deja și-au anunțat candidații pentru funcția de primar. La PSD este Răzvan Ciortea, în timp ce la Pro România este fostul deputat Mircea Irimie.

La Câmpia Turzii doar Pro România și-a anunțat candidatul, în persoana lui Cozmin Sașa, în timp ce PSD-ul încă nu și-a anunțat candidatul, fiind vehiculate numele lui Mihai Șandru, Gheorghe Rece și Marcel Bogdan.

Nu este exclus ca în cazul în care cele două partide vor merge în alianță, candidatul unic să fie decis în urma unui sondaj, în care cel mai bine plasat să fie sprijinit și de celălalt partid.

Deocamdată, cele două partide au colaborat foarte bine în Parlament, reușind să dea jos Guvernul Orban și au anunțat că vor propune, împreună, un candidat pentru funcția de premier, demonstrând că dețin majoritatea în Parlament.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Petre Ispirescu · 16:12 06.02.2020
    Peste 10 ani o sa mai vedem ce e cu PSD si Ponta....Dar acum vremea lor a trecut si pot sa faca aliante si cu Bunica si tot nu mai ajung la guvernare. Pa,pa si pu. Iar ziarul asta o sa tot spere....la pastile cailor.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Me · 16:33 06.02.2020
    )) ce alianta? toata lumea stie ca Ponta, a fost , este, si va fi sclavul psd!!! doar ca nah, si-a facut partid , pt ca legea ii permite, asa de ochii lumii doar. in realitate el si dragnea sunt frati de jafuri!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate