fbpx

Icon Scrie un comentariu

Doru Anca foto

Biroul permanent al PRM Turda își manifestă îngrijorarea față de manifestările șovine ale populației din comuna Ditrău, atrăgând atenția că oficialii din instituțiile Statului nu au informat populația despre găzduirea refugiaților pe teritoriul țării noastre.

”Este incalificabil faptul ca populatia nu a fost informata ca tara noastra va gazdui in conformitate cu acordurile semnate de PRESEDINTELE IOHANNIS circa 1500 refugiati. In tara, acestia lucreaza deja circa 300 de refugiati cu forme legale, mai ales in judetele Constanta, Braila si altele. Am observat in aceste zile lucratori straini chiar la Iulius Mall, deci si in judetul Cluj.

Apreciem pozitia fostului presedinte al UDMR dl MARKO BELA, care critica in mod rational faptul ca actuala conducere a UDMR nu a informat cetatenii, mai ales din judetele cu preponderenta etnici maghiari, despre pozitia cetatenilor dintr-o tara membra a UE, care trebuie sa manifeste o intelegere pentru situatia refugiatilor.

In concluzie, ne intrebam retoric de ce nu reactioneaza la aceasta situatie reprezentantii administratiei prezidentiale si ai Guvernului?”, este mesajul transmis de consilierul local Doru Anca, președintele PRM Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator