fbpx

2 Comentarii

83374593 1187758318096488 6203821272544051200 o

Senatorul PMP, Cristian Lungu, care este și președintele PMP Cluj, a postat un mesaj în care menționează faptul că ”încet, dar sigur, moare mitul fondator al USR de partid imaculat”, precizând scandalurile de fraudă în care a fost implicat USR-ul, la diverse alegeri interne, indicând indirect ipocrizia celor de la USR.

”Desemnarea candidaţilor USR Cluj pentru CJ a fost invalidată pentru suspiciuni de fraudă. Încet, dar sigur, moare mitul fondator al USR de partid imaculat. Asta după ce anul trecut USR a prezentat electoratului doar ultimele două scandaluri de frauda ale unor membri: Cosette Chichirău fraudată de echipa lui Dan Barna care avea mijloacele de fraudare a votului intern pentru șefia partidului și desigur marele scandal al fraudării fondurilor europene de însuși președintele USR Dan Barna și candidat la alegerile prezidențiale.

Astfel, constatăm la USR practici tipic PSD-iste de care clamează că încearcă ei să scape România. Am mai arătat astfel de practici când și-au însușit proiectul de lege al PMP de revenire la alegerea primarilor în două tururi.

Ce s-a întâmplat la Cluj nu e vreo mare minune, ci trebuie contextualizat:

1. Barna a obţinut prelungirea mandatului de preşedinte al USR după un vot contestat şi prelungit până a ieşit rezultatul dorit.
2. S-au făcut tot felul de epurări interne în USR și avertizorii de integritate au fost daţi afară fără milă pentru critica la adresa conducerii.
3. O doamnă vicepreşedinte la USR Sibiu tocmai ce a fost arestată împreună cu soţul tocmai pentru fapte de corupţie.

Observaţia relevantă cu privire la acest scandal intern din USR este că, la Cluj, există, în teorie, un fief anti-Barna condus de Mihai Goţiu. Nu ar fi deloc exclus ca în perioada următoare să se încerce mazilirea acestuia printr-o astfel de operaţiune similară. Tipic PSD.”, a scris senatorul Cristian Lungu.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator