fbpx

 
 
2 Comentarii

avram gal sport

Președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, spune că după ce va câștiga alegerile locale din vară va face demersurile necesare pentru înființarea unui club sportiv al municipalității, care să pună bazele pe creșterea copiilor și juniorilor și care să fie finanțat și controlat de administrația locală. 

“După cum vă spuneam, săptămâna trecută, am demarat o sesiune de consultări publice cu voi toți, în vederea identificării problemelor cu care se confruntă societatea locală de la Câmpia Turzii.

Una dintre problemele evidențiate de dumneavoastră este situația sportului din orașul nostru. La 30 de ani de la căderea comunismului, orice umbră de performanță sportivă a început să dispară din orașul care i-a dat lumii pe Virginia Ruzici, Petru Santeiu, Gavrilă Vaida, Mihai Adam sau Marius Foro.

Centrele de copii și juniori, atât de necesare în dezvoltarea oricărui sport de performanță, lipsesc cu desăvârșire la Câmpia Turzii.

Avem o echipă de volei care, cu toată răspunderea pentru afirmațiile mele, este în comă indusă – din punct de vedere al perspectivelor de viitor.

Construcția oricărei clădiri începe cu baza, cu fundația, iar în sport – fundația este grupa de copii și juniori, însă în aceste momente – la Câmpia Turzii, singurele secții sportive care au copii și juniori sunt cele de fotbal, volei și box.

Unde este grupa de copii și juniori de la volei? Dar cea de la handbal? Dar de la tenis? Nu este posibil așa ceva, pentru că – dincolo de orice – scopul sportului ar trebui să fie o dezvoltare fizică și psihologică armonioasă a COPIILOR, nu circ ieftin a politicienilor.

De exemplu, Şoimii Câmpia Turzii este o secție care face performanță, iar pentru asta îi felicit cred că ar trebui sā fie susținuți mai mult.

Prin urmare, odată cu iunie 2020, după ce voi câștiga (cu ajutorul lui Dumnezeu și voința dumneavoastră) alegerile locale, voi dispune înființarea unui nou club sportiv municipal … CU CAPITAL DE LA CONSILIUL LOCAL, care va funcționa în baza unui plan de management sportiv, iar conducătorul acelui club va fi selecționat de către Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, în baza analizei planului de management.

ÎN MOD OBLIGATORIU va fi nevoie ca planul de management să conțină studii care să ateste care sunt sporturile cele mai atractive pentru copiii din Câmpia Turzii, iar acele sporturi vor fi predate și practicate la viitorul club sportiv local.
Europa ne-a arătat că o bază de copii și juniori reprezintă calea cea mai sigură către performanță, iar noi vom aplica modelul european la Câmpia Turzii.”, a spus președintele ALDE Câmpia Turzii.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 21:41 28.01.2020
    Dacă s-ar castiga primaria la zaruri, poate ai avea o șansă. La cum vorbești de cheltuielile pe banii publici, nu meriți nimic tovarășe.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Mircea · 18:25 29.01.2020
    "ÎN MOD OBLIGATORIU " ar trebui vazut la C-Turzii ce lipseste ,care sunt prioritatile .....o noua baza sportiva sigur nu este cireasa de pe tort.Sunt o multime de lucruri de rezolvat din bani publici.SAU sunt bani ptr. de toate si nu stim noi ? ''comă indusă '' .....of of
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate