fbpx

 
 
1 Comentariu

cristina burciu

Deputatul turdean, Cristina Burciu neagă zvonurile conform cărora ar fi tentată să se reîntoarcă în PSD. 

În luna decembrie, deputatul Cristina Burciu a fost exclusă din PSD,  iar acum – noul președinte al PSD Cluj, Gheorghe Șimon, a anunțat că Burciu se va întoarce în partid…Parlamentarul turdean neagă informatia ce pare a fi un FAKE NEWS.


„Nu am nicio intenție de a reveni în Partidul Social Democrat!” afirmă cu tărie Cristina Burciu.


În legătură cu afirmațiile Președintelui interimar PSD Cluj, Gheorghe Șimon, după cum este menționat în articol: ,,Președintele interimar PSD Cluj, Gheorghe Șimon care a declarat luni pentru STIRIPESURSE.RO ca deputata Cristina Burciu, înregimentată recent la PNL, o să revină în partid’’ informez opinia publică că nu am nicio intenție de a mă reîntoarce în Partidul Social Democrat!


La sfârșitul anului 2019 am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban pentru că România nu își putea permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar fi însemnat ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern. Consider obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Am vrut ca ca România să intre într-o zonă de stabilitate și consider că am dat dovadă de maturitate politică, deoarece țara nu putea merge înainte într-o situație de criză permanentă, aveam nevoie de buget, de funcționarea instituțiilor statului, de plata salariilor și a pensiilor. Toate acestea ar fi fost în pericol în cazul în care noul guvern nu ar fi fost învestit.


Este regretabil că PSD a ajuns situația de a pierde guvernarea prin moțiunea de cenzură, din cauza unui slab management politic și a incapacității conducerii de a menține un climat de unitate și solidaritate. Personal, nu am niciun regret, voi avea în continuare respectul cuvenit pentru foștii colegi din PSD, cu speranța că vor reuși cu adevărat reformarea acestui partid cu tradiție din România dar repet: nu am nicio intenție de a reveni în Partidul Social Democrat!


Îmi voi continua activitatea parlamentară pe aceeași linie ca și până acum, respectiv voi susține proiectele legislative și inițiativele pozitive pentru îmbunătățirea vieții românilor. Pe plan local, voi rămâne în continuare alături de clujeni și la dispoziția lor. Îi voi sprijini, în măsura prerogativelor mele, să își rezolve problemele și să obțină răspunsurile dorite la toate aspectele pe care mi le vor sesiza”, a transmis Cristina Burciu pentru stiripesurse.ro

Citește și: Deputatul turdean Cristina Burciu a fost exclus din PSD

Deputatul turdean Cristina Burciu și-a anunțat afilierea la grupul parlamentar PNL!

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate