fbpx

 
 
Scrie un comentariu

marcel bogdan

Fostul președinte al PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, reacționează la scurt timp după pierderea puterii în organizația locală, anunțând candidatura lui Marcel Bogdan (fost șef de Poliție la Turda și Câmpia Turzii) la funcția de primar al Municipiului Câmpia Turzii!

”Astăzi, colegul nostru Marcel Bogdan, pe forumul de dialog al social democratilor din Câmpia Turzii și-a exprimat intenția de a candida la funcția de PRIMAR, la alegerile locale din 2020, de intra în competiția internă și în bătălia pentru PRIMĂRIE. 

Pe mine personal mă bucură faptul că un om integru, un manager performant care și-a demonstrat probitatea profesională printr-o carieră de succes, realizată pe forțe proprii, fără suport sau intervenții politice își asumă acest rol și în dezvoltarea municipiului Câmpia Turzii!”, a menționat consilierul județean Petre Pop, fostul președinte al PSD Câmpia Turzii.

Astfel, Petre Pop a luat fața grupării Mihai Șandru - Gheorghe Rece, care ar prefera o candidatură a consilierului local Gheorghe Rece, dar care încă nu a fost anunțată.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate