fbpx

Scrie un comentariu

mihai sandru

Mihai Șandru este noul președinte al PSD Câmpia Turzii, în urma alegerilor care au avut loc azi, în timp ce președinte executiv este consilierul local Gheorghe Rece.

“Este foarte importantă această seară pentru PSD Câmpia Turzii, ea vine să aducă liniște într-o organizație distrusă de incompetența și rea credința penalului Petre Pop, consilier județean ale cărui obiective au fost căpătuirea buzunarului propriu și bârfologia neasumată. Mihai Șandru, noul președinte, este om de afaceri, pesedist cu vechime și respectat în comunitate”, a declarat Liviu Alexa, președintele PSD Cluj.

Vicepreședinți ai PSD Câmpia Turzii au fost aleși: Lup Dragoș, Lazăr Emil, Ploata Nicolae, Hodrea Cornel. Membri birou: Armenean Daniel, Hidișan Felicia, Oltean Sorin, David Gabriel, Șandru Camelia, Porumb Sorin, Popa Eugenia, Baciu Claudiu.

De remarcat că din cei 5 consilieri locali actuali ai PSD Câmpia Turzii, doar 2 se află în structurile de conducere a organizației locale. Cei 3 care au fost marginalizați sunt: Ionel Isac-Tudorache, Monica Uiorean și Octavian Ciobanu. De asemenea, nici consilierul județean Petre Pop nu se regăsește în structura noii conduceri.

Consilierul județean Petre Pop anunțase că va candida la șefia organizației locale, negând că se află în negocieri de a merge la un alt partid.

Citește și:

Petre Pop nu se lasă marginalizat în PSD Câmpia Turzii! Vrea din nou să fie președinte!

Aflat pe locul 2 la alegerile locale pentru funcția de primar în 2016, Petre Pop riscă să nu-și vadă visul de a candida din nou pentru cea mai importantă funcție de administrația publică locală. Fostul lider al PSD Câmpia Turzii a avut o perioadă de coșmar, în ultimul timp.

În 2019 și-a pierdut postul de administrator public al Primăriei Câmpia Turzii, un post foarte bine plătit. Apoi, pe final de an, a fost menționat ca inculpat într-un dosar penal de abuz în funcție, într-o speță care avea legătură cu SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA. În fine, la începutul acestui an, Petre Pop și-a pierdut tatăl.

Mihai Șandru a avut un conflict deschis cu Petre Pop, în primăvara anului 2016, moment în care a demisionat din PSD, preferând să sprijine ALDE. Ulterior, el a participat la o conferință de presă a Pro România Câmpia Turzii, dar și la campaniile electorale ale PSD Turda.

În ceea ce privește PSD Câmpia Turzii, numele cele mai vehiculate pentru o candidatură la funcția de primar sunt cele ale lui Mihai Șandru și Gheorghe Rece.

psd ct alegeri

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator